Semnului electoral al "Listei lui Cozmin", respins de instanţa supremă

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a respins contestaţia lui Cozmin Guşă, candidat la Primăria Capitalei din partea alianţei electorale "Lista lui Cozmin", au informat, miercuri, surse din magistratură.

17 afișări
Imaginea articolului Semnului electoral al "Listei lui Cozmin", respins de instanţa supremă

Semnului electoral al "Listei lui Cozmin", respins de instanţa supremă

Biroul Electoral Central a respins, săptămna trecută, semnul electoral al alianţei care îl susţine pe Cozmin Guşă, precum şi al acestei formaţiuni pentru Bucureşti, la propunerea reprezentanţilor PC şi PNL în BEC, Vlad Hogea şi, respectiv, Tudor Chiuariu.

Cozmin Guşă este candidat la Primăria Capitalei din partea alianţei electorale "Lista lui Cozmin". Sigla de campanie a noii alianţe este formată din două semicercuri de culoare roşie, despărţite de o bandă albă, pe care este scris cu roşu: "Ne-am săturat cât ne-au furat", pe două rânduri, iar pe semicercul de jos scrie cu litere albe "Lista lui Cozmin".

Liderii PIN consideră că decizia Biroului Electoral Central de respingere a semnului electoral al alianţei al cărei candidat pentru Primăria Generală a Capitalei este Cozmin Guşă este un "atentat la competiţia liberă", motiv pentru care au contestat-o la organul emitent, la tribunal şi la ICCJ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici