UDMR ar putea lăsa la latitudinea maghiarilor din Bucureşti cu cine să voteze la Primăria Capitalei

Conducerea UDMR ar putea recomanda maghiarilor din Bucureşti să voteze cu cine vor pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, preşedintele UDMR, Marko Bela.

5 afișări
Imaginea articolului UDMR ar putea lăsa la latitudinea maghiarilor din Bucureşti cu cine să voteze la Primăria Capitalei

UDMR ar putea lăsa la latitudinea maghiarilor din Bucureşti cu cine să voteze la Primăria Capitalei (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu avem o astfel de decizie privind o recomandare pentru votul de la Bucureşti. S-ar putea să lăsăm pe seama alegătorilor maghiari să decidă pentru care candidat votează", a afirmat Marko.

Liderul UDMR a spus că la sectoare s-au depus liste din partea UDMR pentru consilieri locali şi acolo se va solicita alegătorilor maghiari susţinerea acestor liste.

În Bucureşti, trăiesc peste 5.000 de cetăţeni de etnie maghiară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici