Blaga: Filialele care obţin la rezultate sub media pe ţară a partidului vor fi sancţionate

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Bistriţa, că filialele care vor obţine la alegerile europarlamentare sub media pe ţară a partidului vor fi sancţionate.

9 afișări
Imaginea articolului Blaga: Filialele care obţin la rezultate sub media pe ţară a partidului vor fi sancţionate

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Întotdeauna PDL, fostul PD, şi-a analizat cu responsabilitate rezultatele oricărei campanii electorale şi, în cazul celor care nu îşi ating ţintele, (obţin sub media pe ţară a partidului - n.r) vor fi luate măsuri, ca de exemplu înlocuirea conducerilor", a spus Balga.

Acesta a remintit faptul că după alegerile locale opt conduceri de filiale judeţene au fost schimbate.

"Nu am făcut niciodată pronosticuri electorale chiar dacă am condus toate campaniile din 1997 încoace şi toate au fost câştigătoare. Garantez că vom câştiga alegerile. Partidul va lua măsuri imediate împotriva celor care nu ating ţintele electorale", a spus Blaga.

Secretarul general al PDL a făcut o vizită de o zi în Bistriţa-Năsăud în calitate de ministru al MDRL, ocazie cu care a semnat un contract de finanţare prin Programul Operaţional Regional, în valoare de 30 de milioane de euro, pentru reabilitarea DJ 151, drumul care leagă oraşul Bistriţa de judeţul Mureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici