Angajat în România. Roluri în sediul central Kaufland. Persoanele înalt calificate şi cele aflate la început de carieră pot găsi un job potrivit în centrele Kaufland

Angajat în România. Munca fiecărui angajat este importantă şi pune o cărămidă la construcţia noastră comună "România". În campania "Angajat în România" ne îndreptăm atenţia spre cel mai mare angajator privat din ţară: Kaufland.

5937 afișări
Imaginea articolului Angajat în România. Roluri în sediul central Kaufland. Persoanele înalt calificate şi cele aflate la început de carieră pot găsi un job potrivit în centrele Kaufland

Angajat în România. Roluri în sediul central Kaufland. Persoanele înalt calificate şi cele aflate la început de carieră pot găsi un job potrivit în centrele Kaufland

Când vorbim de locuri de muncă, Kaufland nu se rezumă doar la magazine. Pentru a susţine munca colegilor din cele peste 160 de magazine Kaufland este nevoie şi de o echipă în sediul central din Bucureşti, în birouri regionale din Timişoara, Cluj şi Iaşi, dar şi în birouri operative din depozitele din Turda şi Ploieşti.

"Persoanele înalt calificate şi cele aflate la început de carieră pot găsi un loc de muncă potrivit experienţei şi pregătirii lor în centrele noastre. Cu ajutorul acestora, putem coordona îndeaproape activitatea magazinelor şi a platformelor logistice din zona respectivă. În spatele activităţii din magazinele noastre, stă o echipă profesionistă care lucrează în diverse departamente din sediul central, fie ei din echipa de Proiecte Imobiliare, Marketing, Achiziţii, IT sau alt domeniu. Fiecare rol este esenţial pentru business”, declara recent Estera Anghelescu, director Recrutare şi Employer Branding la Kaufland România şi Moldova.

Diversitatea joburilor

La Kaufland se găsesc chiar şi profesii pe care nu te aştepţi să le întâlneşti în industria comerţului cu amănuntul. Astfel şi profesioniştii cu nivel ridicat de expertiză îşi pot găsi loc în echipa Kaufland.

Sediul central din Bucureşti. Ce departamente se găsesc?

Procesul de aplicare

Pentru a aplica la joburile Kaufland România, poţi accesa site-ul oficial al companiei la www.cariere.kaufland.ro. Se poate aplica şi sunând la 021 91 32 sau venind la biroul de informaţii din oricare magazin Kaufland.

Toate detalii despre procesul de recrutare pot fi consultate AICI.

Certificarea Angajator de Top pentru al optulea an consecutiv

În 2023, Kaufland este „Angajator de top” pentru a opta oară în România şi pentru a cincea oară în Europa, certificarea acordată de către Top Employers Institute din Olanda.

Obţinerea pentru al optulea an consecutiv a titlului de Top Employer inspiră membrii echipei Kaufland să continue demersurile pentru crearea unui climat de muncă pozitiv şi transparent, să consolideze proiectele actuale, dar şi să creeze alte iniţiative de succes pentru angajaţii şi candidaţii săi.

Top Employers Institute din Olanda este o organizaţie independentă care realizează în fiecare an un proces complex de auditare a practicilor de resurse umane din cadrul companiilor de top din întreaga lume. Certificarea a fost obţinută în urma unei analize complexe a culturii organizaţionale, a mediului de lucru, a activităţii departamentului de HR, a oportunităţilor de formare şi dezvoltare în cadrul companiei, precum şi a pachetelor salariale şi beneficiilor oferite.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici