Rafael Nadal a fost eliminat de la Australian Open

Dominic Thiem (Austria; 5 ATP) s-a calificat în semifinalele Australian Open, după ce a produs surpriza şi l-a învins pe Rafael Nadal (Spania; 1 ATP). Thiem s-a impus în patru seturi, cu scorul 7-6(3); 7-6(4); 4-6; 7-6(6), după un meci care s-a întins pe durata a patru ore şi 14 minute.

1856 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal a fost eliminat de la Australian Open

Rafael Nadal a fost eliminat de la Australian Open

Primele două seturi au fost foarte echilibrate, având loc patru break-uri, două pentru fiecare jucător. Doar că austriacul a stat mult mai bine la serviciu şi l-a forţat pe Nadal să greşească mult la retur în tie-break. Setul trei a fost luat la limită de liderul clasamentului ATP, graţie unui break făcut în ultimul game, la scorul de 5-4.

Runda decisivă s-a încheiat la fel ca primele două, la tie-break. Dacă la statisticile legate de serviciu cei doi au fost apropiaţi la procentaje, diferenţa s-a făcut la retur, unde Dominic Thiem a ajuns la 56% la punctele câştigate pe cel de-al doilea şi la 35% pe primul.

În semifinală, austriacul va juca împotriva lui Alexander Zverev (Germania; 7 ATP), cel care l-a învins, tot miercuri, pe Stan Wawrinka (Elveţia; 15 ATP). În cealaltă semifinală se întâlnesc Roger Federer (Elveţia; 3 ATP) şi Novak Djokovic (Serbia; 2 ATP).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici