Simona Halep - Harriet Dart 6-2, 6-4. Românca s-a calificat în turul al treilea la Australian Open

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în turul al treilea de la Australian Open, joi, după ce a învins-o rapid pe britanica Harriet Dart (173 WTA), scor 6-2, 6-4. Românca rămâne fără set pierdut la Melbourne, iar în faza următoare o va avea ca adversară pe Danielle Collins sau Yulia Putintseva.

2743 afișări
Imaginea articolului Simona Halep - Harriet Dart 6-2, 6-4. Românca s-a calificat în turul al treilea la Australian Open

Simona Halep - Harriet Dart 6-2, live text, în turul II de la Australian Open 2020. Sursă foto: Profimedia

Partida a început cu trei break-uri consecutive, Halep trecându-şi în cont două game-uri rapide pe serviciul adversarei. Românca a avut un joc sigur în primul set, a comis mai puţine erori neforţate, 10, faţă de 19 ale adversarei, şi a cedat doar două game-uri, serviciul începând să se îmbunătăţească cu trecerea jocului.

În setul secund, Simona Halep a părut să ridice şi mai mult nivelul jocului, ducând rapid scorul la 4-0 în favoarea sa. Fostul lider mondial a încheiat partida după o oră şi 17 minute, având emoţii aproape de final, când a cedat un game pe propriul serviciu, după ce anterior ratase o minge de meci. În cele din urmă, Halep s-a impus, scor 6-2, 6-4.

Aproape de finalul jocului, când Dart a avut minge de 5-5, după ce fusese condusă cu 5-1, Halep a fost vizibil deranjată, strigând către loja sa: "Ce să fac?!"

Conform statisticilor oficiale, Halep a fost superioară la aproape toate capitolele. Ea a avut un procentaj de 67% al punctelor câştigate pe propriul serviciu şi a comis 23 de erori neforţate, spre deosebire de cele 34 ale adversarei

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici