VIDEO  A turat motocicleta şi a zburat pe autostradă cu 278 km/h: fuga unui argentinian de atacul tâlharilor

Un motociclism şi-a riscat viaţa, după ce patru tâlhari l-au urmărit în trafic, momentul fiind surprins de camera video.

5225 afișări
Imaginea articolului A turat motocicleta şi a zburat pe autostradă cu 278 km/h: fuga unui argentinian de atacul tâlharilor

Un motociclist a fost abordat de patru infractori înarmaţi la bordul a două motociclete pe autostrada Ezeiza-Cañuelas, în provincia Buenos Aires, şi a reuşit să scape din încercuire accelerând la 278 km/h şi punându-şi viaţa în pericol.

Videoclipul evadării a devenit viral pe reţelele de socializare din America Latină, după ce a fost răspândit de persoane apropiate victimei.

Bărbatul călătorea pe o motocicletă Kawasaki Ninja H2R când a fost surprins de criminali. În înregistrarea surprinsă de bărbatul cu o cameră fixă ​​poziţionată pe planşa de bord se vede momentul în care hoţii i se alătură pe autostradă şi îi fac semn cu pistolul să oprească.

Ameninţat cu arma de foc

Unul dintre vehicule îl depăşeşte, iar pasagerul de la bordul motocicletei scoate o armă şi ameninţă. Între timp, al doilea rămâne la câţiva metri, pentru a-l împiedica să scape. Victima nu s-a oprit imediat, iar unul dintre bandiţi a tras un foc.

VIctima a accelerat până la viteza maximă pentru a scăpa. În acel moment, tâlharul a tras un al doilea foc, dar victima a ieşit din nou nevătămată.

După ce trece pe lângă un sens giratoriu şi o benzinărie, victima accelerează din nou şi apoi se opreşte în faţa unui post de poliţie rutieră.

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a rămas nevătămat după tentativa de tâlhărie. Cu toate acestea, apropiaţii lui au subliniat că acest tip de jaf are loc frecvent pe autostrăzile Ricchieri şi Ezeiza-Cañuelas. „În general, criminalii merg cu două motociclete, întotdeauna de mare cilindree, aşa că este foarte greu să scapi de ei”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici