Chinezii scot maşini pe bandă rulantă: BYD a sărbătorit producerea de 6.000.000 de maşini electrice

Producţia companiei chineze atinge un număr uluitor: 6.000.000 de maşini electrice au fost vândute în 58 de ţări.

2067 afișări
Imaginea articolului Chinezii scot maşini pe bandă rulantă: BYD a sărbătorit producerea de 6.000.000 de maşini electrice

Chinezii scot maşini pe bandă rulantă: BYD a sărbătorit producerea de 6.000.000 de maşini electrice

Maşina cu numărul 6.000.000 a fost produsă la uzina din Zhengzhou. Este SUV-ul off-road Fang Cheng Bao Bao 5, lansat pe piaţă pe 9 noiembrie.

Companiei chineze i-au trebuit doar trei luni pentru a produce ultimul milion de vehicule noi cu energie (electrice şi hibride plug-in).

Fabricile Byd din China furnizează maşini în 58 de ţări: printre acestea, fabrica Zhengzhou a sărbătorit producţia vehiculului cu numărul 6.000.000.

Byd este o companie de producţie chineză cu sediul în Shenzhen, China. Fondată de Wang Chuanfu în februarie 1995, numele este acronim pentru Build Your Dreams.

Compania s-a născut ca producător de baterii reîncărcabile. Brandul Byd Auto a fost fondat în 2003. Fondatorului nu i-a luat mult timp să realizeze oportunitatea pieţei electrice şi a produs primul Nev (New Energy Vehicle) în 2008.

Originile i-au permis companiei să pătrundă pe piaţa vehiculelor electrice şi să intre în concurenţă directă cu Tesla. Byd a avut nevoie de 13 ani pentru a produce un milion de vehicule electrice.

Au trecut mult mai repede de pragului celui de-al doilea milion, în 12 luni. Al treilea milion a durat doar 6 luni, crescând producţia cu încă 2 milioane în 9 luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici