Hyundai vrea să devină lider global în vânzarea maşinilor electrice. Coreeni au aşteptări mari de la noua gamă de vehicule Ioniq

  • Hyundai îşi propune să devină al treilea jucător de talie mondială pe piaţa autovehiculelor electrice
  • Constructorul coreean de automobile îşi propune să transforme gama Ioniq într-un brand auto
  • Compania îşi propune să obţină 10% din totalul vânzărilor de masini electrice din lume până în 2025
1040 afișări
Imaginea articolului Hyundai vrea să devină lider global în vânzarea maşinilor electrice. Coreeni au aşteptări mari de la noua gamă de vehicule Ioniq

Sursa foto: profimedia

Hyundai vrea să transforme gama Ioniq în brand auto pentru a putea concura cu marii producători de pe piaţa de maşini electrice. Din 2021, vor să introducă trei modele complet diferite sub umbrela Ioniq iar până în 2025 ţintesc să obţină 10% din totalul vânzărilor de autovehicule electrice din lume.

Noul brand a fost lansat în urmă cu patru ani ca model sub marca Hyundai. Primul model a fost un hatchback şi venea echipat cu trei variante de motorizare: hibrid gaz-electric, hibrid conectat sau baterie electrică autonomă.

Tesla, care deţine poziţia actuală de lider mondial doreşte să se menţină şi speră ca până în 2025 să vândă câteva milioane de modele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici