Iute ca vântul. Faceţi cunoştinţă cu hypercar-ul care poate atinge 100km/h în doar 1.7 secunde

  • Aspark Owl Electric este maşina cu cel mai rapid demaraj
  • Hypercar-ul cu 1.985 CP poate să atingă 100km/h în 1.7 secunde
  • Doar 50 de unităţi vor fi vândute la un preţ de 3.6 milioane de dolari fiecare
1381 afișări
Imaginea articolului Iute ca vântul. Faceţi cunoştinţă cu hypercar-ul care poate atinge 100km/h în doar 1.7 secunde

Sursa foto: profimedia

Ştii foarte bine că o maşină nu poate să depăşească o motocicletă la demaraj. Asta se întâmpla până acum pentru că tocmai a apărut o nouă bestie pe şosea.

Aspark Owl se numeşte maşina la care simţi plecarea ca la decolarea unui avion. Are 1.985 de cai putere şi ajunge la 100km/h în doar 1.72 de secunde! Este un record pentru maşinile care pot fi cumpărate. Însă nu de oricine. Asta pentru că preţul este de 3.6 milioane de dolari şi vor exista doar 50 de unităţi produse. 20 dintre ele vor ajunge în Europa, şanse destul de mici să vezi una pe şosele.
 
Aspark Owl are un motor electric cu o autonomie de 400 de kilometri. Deşi Aspark este o companie din Japonia, maşina a fost creată în Italia.

MASANORI YOSHIDA - CEO Aspark: Italia are o experienţă dobândită de mult timp şi o cultură în industria automobilă. Mereu ne inspiră să discutăm cu italienii din industrie. Aşa că m-am gândit: dacă vom lucra cu aceşti oameni din Italia, voi putea să le ofer o maşină de nivel înalt clienţilor.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici