Noua Dacia Spring, prima imagine a celei de-a doua generaţii. Preţul de pornire depăşeşte 20.000 de euro

Are debutul programat pentru 21 februarie şi zvonuri care vorbesc despre un look agresiv, cu 370 cm lungime, inspirat de Duster, dar şi de interioare şi multimedia actualizate.

11196 afișări
Imaginea articolului Noua Dacia Spring, prima imagine a celei de-a doua generaţii. Preţul de pornire depăşeşte 20.000 de euro

Prima imagine a noii Dacia Spring, dezvăluită pe reţelele de socializare Dacia UK

A început numărătoarea inversă pentru noua Dacia Spring, o maşină electrică de oraş care a ajuns la a doua generaţie şi este gata de debut pe 21 februarie.

Prima imagine a modelului reînnoit apare pe profilul de Instagram al filialei britanice, destinată să concureze cu o nouă generaţie de maşini electrice de oraş: Citroën ë-C3, Hyundai Casper, Toyota Urban SUV, dar şi noul Fiat Panda, fără a omite modelul chinezesc Byd Seagull.

În aşteptarea informaţiilor oficiale, prima imagine atrage atenţia asupra schimbărilor vizate de noul Spring, cu o lungime care ar trebui să rămână în jur de 370 cm.

Platforma mecanică va fi Cmf-Aev, definită de Renault drept „cea mai accesibilă din lume”. Se întrevăd actualizări şi pentru interioare, cu probabila utilizare a elemente modulare cu cuplaje în stil You Clip, deja vizibile la Duster, precum şi un sistem de infotainment superior.

Potrivit zvonurilor, oferta de motoare ar trebui să rămână neschimbată, cu 45 sau 65 CP putere şi o capacitate a bateriei de 26 kWh. Este evidentă şi atenţia la preţul de listă, care pentru actuala generaţie pleacă de la 21.450 de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dacia spring,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici