Renault deschide comenzile în România pentru noul Arkana

  • Compania Renault anunţă că începând de astăzi noua maşină de tipul hibrid poate fi comandată online sau în reţeaua de dealeri din ţară.
  • Este vorba despre un SUV dotat cu tehnologia E-TECH Hybrid.
1945 afișări
Imaginea articolului Renault deschide comenzile în România pentru noul Arkana

Sursa foto: profimedia

Potrivit producătorului, tehnologia E-TECH Hybrid poate acoperi până la 80% din timpul de conducere în oraş exclusiv cu energie electrică, reducând emisiile de CO2 şi consumul de combustibil cu până la 40% faţă de un motor termic.

Maşina aduce o nouă completare gamei, fiind un SUV sportiv. Echipată cu roţi mari cu un diametru de 690 mm, maşina măsoară 4.568 mm în lungime, 1.571 mm în înălţime şi are un ampatament de 2.720 mm.

Noul model este disponibil în şapte culori ale caroseriei şi are trei tipuri de jante de 17” şi 18”.

Noul Arkana poate fi echipat şi cu un motor aspirat TCe cu o capacitate cilindrică de 1,3 litri, în patru cilindri, cu injecţie directă, disponibil pe toate nivelurile de echipare, un motor eficient din punct de vedere al consumului de combustibil şi robust. Combinat cu o transmisie automată cu dublu ambreiaj EDC, acesta este disponibil în versiunea de 140 CP.

Maşina are, de asemenea, o caracteristică unică, sub capotă, un motor TCe micro-hibrid cu o capacitate cilindrică de 1,3 litri, cu un sistem suplimentar de alternator-starter asociat cu o baterie Litiu-Ion de 12V aflată sub scaunul pasagerului.

Maşina poate fi achiziţionată în oricare dintre cele trei versiuni de echipare: ZEN, INTENS şi R.S. Line, atât online cât şi prin reţeaua de dealeri ai producătorului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici