Spring este modelul sută la sută electric de la Dacia. Francezii nu au divulgat preţul de achiziţie

  • Francezii nu au spus la ce preţ va fi comercializată maşina
  • Grupul Renault este un grup internaţional prezent în 134 de ţări
  • Renault are peste 180.000 de angajaţi şi 40 de fabrici
2086 afișări
Imaginea articolului Spring este modelul sută la sută electric de la Dacia. Francezii nu au divulgat preţul de achiziţie

Sursă: Grupul Renault

Aseară, Grupul Renault ţi-a prezentat Dacia Spring, un model 100 % electric. Maşina are la bază Renault City k-ze, un automobil electric, proiectat de cei de la Renault pentru piaţa chineză. Maşina a fost prezentată de directorul executiv al Grupului Renault, Luca de Meo, care a spus că este destinată publicului larg, spaţioasă, compactă şi accesibilă.

Grupul Renaul produce maşini din 1898 şi este prezent în peste 100 de ţări. Bodgan Alecu, expert în auto, spune că Dacia Spring va veni să revoluţioneze segmentul maşinilor electrice din Europa.

BOGDAN ALECU, jurnalist Ziarul Financiar: „ Dacia Spring va veni cu câteva elemente noi. Va veni cu o versiune cargo, spre exemplu, care înseamnă că se va transforma într-o utilitară, cu un portbagaj imens, de 800 de litri, având în vedere că ea are doar 3,73 de metri lungime. Este un automobil nu extrem de mic, dar un automobil mic, compact, fâşneţ, exact cum trebuie pentru un oraş. „Francezii nu ne-au spus la ce preţ va fi comercializată noua Dacia Spring, însă cel mai probabil vorbim de un automobil cu un preţ de sub 20.000 de euro. Noi estimăm undeva la 15.000- 20.000 de euro, în funcţie de versiune, deoarece, ca orice alt automobil va avea mai multe versiuni de echipare. ”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici