Tesla îşi măreşte producţia pentru Modelul 3. Ce preţuri au bolizii lui Elon Musk

  • Extinderea va fi de aproximativ 6.000 de metri pătraţi.
  • Hala este localizată în Fremont, California.
  • Modelul 3 e fabricat în două hale cu o capacitate de producţie de 500.000 de unităţi/an.
1563 afișări
Imaginea articolului Tesla îşi măreşte producţia pentru Modelul 3. Ce preţuri au bolizii lui Elon Musk

Modelul 3 de la Tesla. Sursa foto: Mediafax

 
Modelul 3 al celor de la Tesla se vinde bine. Tocmai de aceea, compania s-a decis să îşi mărească hangarul de producţie. Decizia a fost luată în urma rezultatelor înregistrate de companie în primul trimestru din 2021.
 
În prezent, cele două hangare unde se fabrică modelul 3 al celor de la Tesla are o capacitate de producţie de 500 de mii de modele pe an. Astfel cu noua extindere, în 2022 compania va livra circa 750 de mii de unităţi pe an.
 
Modelul de bază Tesla Model 3 Standard Range Plus are o autonomie de 409 kilometri, o viteză maximă de 225 km/oră şi poate realiza sprintul de la 0 la 100 km/oră în 5,6 secunde. Preţul este de 39.500 de euro.

Cei care vor o autonomie mai mare pot achiziţiona varianta Model 3 Long Range, cu o autonomie de 560 km, care costă 48.200 de euro, iar varianta de top Performance costă 52.900 de euro şi oferă 530 km autonomie, însă atinge 100 km/oră în 3,4 secunde.

Tesla Model S costă cel puţin 72.600 de euro şi oferă o autonomie de cel puţin 610 kilometri, în timp ce Model X începe de la 77.700 de euro şi oferă o autonomie minimă de 505 km.

Recent, Tesla s-a confruntat cu o lovitură de imagine. Însă Elon Musk a oprit la timp hemoragia.

După ce doi bărbaţi au murit în accidentul unei maşini Tesla despre care poliţia spune că nu era condusă de nimeni, şeful companiei, Elon Musk, s-a apărat declarând că vehiculul nu avea activat sistemul de pilot automat, conform primelor informaţii, relatează DPA.

"Înregistrările de date recuperate până acum arată că funcţia de pilot automat nu era activată", a scris luni Musk pe Twitter, în prima reacţie a campaniei la accidentul produs sâmbătă în Texas.

Poliţia a transmis că, pe baza investigaţiilor preliminare, este "sigură în proporţie de 99,9%" că nu se afla nimeni la volan, conform Wall Street Journal.

Unul dintre bărbaţi a fost descoperit pe locul din dreapta faţă, iar celălalt, pe bancheta din spate. Maşina a ieşit de pe şosea, s-a izbit într-un copac şi a luat foc după impact.

În postarea sa de pe Twitter, Musk a evidenţiat faptul că şoseaua pe care circula maşina nu avea linii de demarcaţie, de care sistemul are nevoie pentru a se activa.


 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici