Horoscop, 19 Aprilie 2019 | Astrologul Anca Martin îţi spune care sunt zodiile care susţin astăzi "restanţa" la diplomaţie

Horoscop, 19 Aprilie 2019. Astăzi se perfectează cea de-a doua Lună Plină în semnul Balanţei de anul acesta. Berbecii, Racii, Balanţele şi Capricornii care nu au învăţat lecţia diplomaţiei susţin acum restanţa.

2769 afișări
Imaginea articolului Horoscop, 19 Aprilie 2019 | Astrologul Anca Martin îţi spune care sunt zodiile care susţin astăzi "restanţa" la diplomaţie

Horoscop, 18 Aprilie 2019 | Astrologul Anca Martin îţi spune care sunt zodiile ai căror nativi vor fi mult mai hotărâţi ca de obicei

Horoscop Berbec

Luna Plină de astăzi interconectează iar casa personalităţii cu cea a parteneriatelor din horoscopul tău general, aducându-ţi aminte că dacă nu ai încercat să cultivi legătura dintre tine şi partenerul tău de viaţă şi/ sau afaceri, ar fi cazul să te concentrezi pe acest aspect săptămâna aceasta. Poate că tinzi uneori să pui binele personal înaintea scopurilor voastre comune, ceea ce riscă să producă rupturi serioase pe viitor. Lucrează la atitudinea ta în raport cu ceilalţi şi vei vedea că şi felul în care ei reacţionează în ceea ce te priveşte se va schimba în bine. Caută echilibrul perioada aceasta.

Horoscop Taur

În zilele lucrătoare care au mai rămas săptămâna aceasta, Luna Plină de astăzi ar putea aduce multe provocări. Unele s-ar putea să fie obiective de tine şi să nu le poţi controla, dar altele ar putea fi generate de atitudinea ta uşor pasiv-agresivă faţă de colegii de muncă sau orice urgenţă care îţi dă peste cap agenda zilnică. Ţine cont că reuşita ta de azi depinde de capacitatea ta de a îmbrăţişa în timp record schimbarea. În caz contrar, rişti fie să creezi mai multe probleme sau să te pierzi cu totul în cele care există. Ia taurul de coarne.

Horoscop Gemeni

Luna Plină de astăzi ar putea să-ţi afecteze capacitatea de a te împărţi echitabil între viaţa socială şi cea sentimentală, între planurile de viitor şi preocupările de momente. Instinctul îţi spune să investeşti mai mult în cele din urmă, să dedici mai mult timp hobby-urilor tale şi să-ţi vezi de partener şi copii, dar indicat ar fi să nu neglijezi cu totul prietenii şi proiectele de viitor. Aliatul tău de nădejde este timpul, oricât de ciudat ar suna, pentru că dacă te organizezi cu multă atenţie, vei reuşi să împaci cele două domenii ale vieţii tale. Trebuie să fii ordonat(ă).

Horoscop Rac

Pe fondul Lunii Pline de astăzi, se prea poate să nu găseşti timpul necesar de a activa la înălţime atât pe plan profesional, cât şi familial. În loc să faci o treabă de mântuială pe ambele planuri, merge pe mâna instinctului şi vezi unde ar trebui să investeşti cel mai mult din energia ta. S-ar putea ca cei dragi să aibă mai multă nevoie de tine perioada aceasta şi ar fi păcat să le ignori nevoile în favoarea unor chestiuni de serviciu, zăbovind prea mult la locul de muncă după program. Setează-ţi unele priorităţi şi concentrează-te pe ele perioada aceasta.

 

Horoscop Leu
 
Luna Plină care se prefectează azi ar putea să dinamizeze atmosfera în viaţa ta: te mişti mereu încoace şi încolo, eşti prins(ă) în tot felul de activităţi, ai multe lucruri de rezolvat şi sarcini de care trebuie să te achiţi. În felul acesta însă, există riscul să ai şi foarte puţină răbdare cu cei din jurul tău şi să-i repezeşti atunci când simţi că abuzează de timpul tău şi aşa extrem de limitat. În anumite cazuri, o astfel de atitudine aduce rezultate, dar în alte ar putea genera tensiuni de care mai bine te-ai lipsi perioada aceasta. Fii mai înţelegăt(oare).

Horoscop Fecioară

Luna Plină de azi ar putea veni la pachet cu cheltuieli destul de mari, dar şi cu câştiguri pe măsură. S-ar putea totuşi să-ţi fie dificil să găseşti un echilibru între ele, motiv pentru care n-ar strica, pe fondul acestui eveniment astral, să reevaluezi modul în care îţi gestionezi bugetul. S-ar putea să nu fie nevoie decât de unele ajustări mici pentru ca bugetul tău să nu mai sufere fluctuaţii. Poate nu ar strica să ceri sfatul partenerului în această privinţă. S-ar putea să-ţi ofere unele ponturi extrem de bune despre cum să-ţi frămuieşti mai bine finanţele pe termen lung.

Horoscop Balanţă
 
Luna Plină care se perfectează astăzi ar putea veni la pachet cu provocări serioase pe plan relaţional, în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Unele probleme de comunicare instalate între voi acum ceva vreme încep să iasă la suprafaţă şi să genereze tot felul de probleme, fapt pentru care se recomandă să luaţi măsuri cât mai repede cu putinţă. Puneţi-vă la masă, daţi la o parte orice tentativă de a-i ascunde ceva celuilalt şi căutaţi să găsiţi o soluţie împreună la problemele cu care vă confruntaţi. Parteneriatul vostru se poate consolida mult dacă spuneţi lucrurilor pe nume acum.
 
Horoscop Scorpion
 
Luna Plină care se desăvâşeşte astăzi poate aduce cu sine unele încercări pe plan profesional. Ar putea ieşi la iveală unele erori comise în cadrul unor proiecte mai vechi în care eşti implicat(ă), iar agenda ta s-ar putea încărca astfel cu activităţi de revizie şi corectură. Ori poate primeşti mai multe sarcini decât te-ai fi aşteptat în ultima zi lucrătoare a acestei săptămâni, fapt pentru care s-ar putea să faci unele ore suplimentare pentru a te achita de ele în timp util. Oricare este situaţia, cert este că totul se va finaliza cu bine dacă faci un exerciţiu de motivaţie.
 
Horoscop Săgetător
 
S-ar putea ca pe fondul Lunii pline de astăzi să te simţi ca un arc de care se trage la ambele capete. Ai vrea să te implici în proiecte de grup, să lucrezi cu persoane care îţi împărtăşesc idealurile şi viziunile, dar te trage sufletul şi să dezvolţi ceva pe cont propriu, să transformi o pasiune într-o afacere de suflet. Ori poate ai vrea să petreci timp şi cu prietenii, dar nici nu ţi-ar plăcea dacă partenerul s-ar simţi pe locul doi. Poate cea mai bună idee ar fi să găseşti o modalitatea de a combina aceste domenii de viaţă.
 
Horoscop Capricorn
 
Luna Plină de astăzi de provoacă să găseşti echilibrul între ambiţiile tale profesionale şi dorinţa de a fi o persoană pe care se poate conta în familie. Nu va fi deloc uşor să activezi la înălţime pe ambele planuri, dar nici imposibil atâta timp cât ştii ce ai de făcut, ai o strategie şi nu te încăpăţânezi să iei în spate mai mult decât poţi duce. Familia va înţelege dacă trebuie să petreci timp suplimentar la serviciu, dar trebuie să te asiguri că, odată ajuns(ă) acasă, te ocupi de treburile care îţi revin în gospodărie. Învaţă să jonglezi cu sarcinile.
 
Horoscop Vărsător

Pe fondul Lunii Pline de astăzi, nu sunt recomandate deplasările pe distanţe lungi sau în afara ţării, susţinerea de examene importante sau depunerea de proiecte în vederea obţinerii unei finanţări. Dacă te presează totuşi unele angajamente ferme sau termene-limită, asigură-te că-ţi iei orice măsură de precauţie înainte de a te angrena în astfel de activităţi. Există riscul ca o eroare cât de mică să afecteze rezultatul iniţiativelor tale, ceea ce riscă să te dezamăgească destul de puternic. Fii precaut(ă), verifică de două ori înainte de a livra rezultatele şi cere o părere obiectivă dacă crezi că te ajută acest lucru.

Horoscop Peşti

Pe fondul Lunii Pline de astăzi, pot apărea oportunităţi de rotunjire a veniturilor şi/ sau de a investi o parte din economiile pe care ai reuşit să le faci până acum, dar astrele îţi recomandă să fii atent(ă) cum te organizezi pe acest plan, mai ales dacă nu toată suma cu care operezi îţi aparţine. Consultă-te cu partenerul de viaţă şi/sau de afaceri înainte de a face o investiţie ori nişte cheltuieli înainte de a lua o decizie în acest sens. S-ar putea ca ei să depisteze riscuri la care tu nu te-ai gândit şi să te prevină la timp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici