HOROSCOP 22 mai 2019: Zodiile favorizate astăzi de astre la locul de muncă

HOROSCOP 22 mai 2019. Mijlocul săptămânii se distinge prin aspectul armonios de trigon lansat de Luna din Capricorn lui Venus din Taur, configuraţie astrală care potenţează simţul practic şi capacitatea de muncă a zodiilor de Pământ, adică Taurii, Fecioarele şi Capricornii.

4080 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 22 mai 2019: Zodiile favorizate astăzi de astre la locul de muncă

HOROSCOP 22 mai 2019

HOROSCOP 22 mai 2019: Berbec

Astăzi, munceşti cu spor, câştigi pe măsură. Astrele te şi pun la treabă, dar îţi şi recompensează eforturile cu un bonus sau o primă. Aşadar, dacă ţi se oferă oportunitatea de a-ţi lua unele sarcini suplimentare, nu da înapoi. S-ar putea ca acestea să fie răsplătite mai bine decât te-ai fi aşteptat şi pe lângă aceasta, să marchezi şi câteva puncte în plus în raport cu superiorii care se vor declara plăcut surprinşi de atitudinea ta proactivă. În felul acesta, te apropii mai mult de ei şi poţi atrage alte beneficii de pe urma faptului că te au în vizor.

HOROSCOP 22 mai 2019: Taur

Ai mintea limpede şi o stare de spirit de invidiat astăzi, ceea ce îşi permite să vezi cu claritate oportunităţile şi provocările cu care te întâmpină mijlocul acestei săptămâni. Înregistrezi succese mai ales dacă te ocupi de legarea unor colaborări cu persoane din afară, companii străine, pleci în călătorii de afaceri sau te concentrezi asupra studiilor, fie ele de perfecţionare sau reconversie profesională. De asemenea, dacă aştepţi o aprobare, aceasta s-ar putea să vină în timp util, lucru care te surprinde plăcut şi-ţi permite să te ţii de planul iniţial. Ai o mentalitate pozitivă şi practică ce atrage lucruri bune.

HOROSCOP 22 mai 2019: Gemeni

Poate că ai trecut prin multe încercări în ultima vreme sau doar ai avut parte de o perioadă extrem de stresantă care şi-a pus amprenta pe nivelul tău de energie şi pe capacitatea de a vedea lucrurile aşa cum stau ele cu adevărat, dar află că bate un vânt al schimbării pozitive în viaţa ta astăzi. Uşor-uşor, ţi se limpezesc gândurile, se ridică ceaţa şi vezi ce-i de făcut pentru a te repune pe făgaşul normal. Unde mai pui că aduci cu tine o grămadă de lecţii de viaţă importante care te vor ajuta să faci alegeri bune pe viitor.

HOROSCOP 22 mai 2019: Rac

Viitorul se arată a fi unul promiţător pentru relaţiile acestor nativi(e) aflate la început de drum, fie ele de ordin sentimental sau profesional. Dacă ai semnat de curând un contract de colaborare sau ai reuşit să obţii un client important, s-ar putea ca primele progrese şi rezultate să se înregistreze chiar astăzi. Premisele sunt bune, aveţi norocul de partea voastră şi dacă sunteţi deschişi unii faţă de ceilalţi, nimic nu vă poate opri. Gândiţi în perspectivă, plănuiţi-vă minuţios orice mişcare şi veţi reuşi să menţineţi un ritm susţinut în direcţia obiectivelor pe care vi le-aţi setat. Astrele vă susţin întru-totul.

HOROSCOP 22 mai 2019: Leu

Dacă urmăreai să faci progrese în ierarhia de la serviciu, astrele îţi oferă astăzi posibilitatea de a te face remarcat(ă). Poate fi vorba de o sarcină de serviciu complicată care îţi oferă oportunitatea de a veni într-ajutorarea colegilor de serviciu depăşiţi de situaţie. Ori poate reuşeşti să descurci iţele unei situaţii complicate de la locul de muncă, uimindu-i pe superiori cu capacitatea ta de a descoperi ocazii de evoluţie în situaţii-limită. Oricare ar fi scenariul, este clar că nu-ţi lipsesc mijloacele prin care să ieşi în evidenţă şi să atragi atenţia asupra ta. Nu trebuie decât să fii pe fază.

HOROSCOP 22 mai 2019: Fecioară

Orice activitate profesională care îţi stimulează creativitatea sau îţi stârneşte interesul astăzi este una pe care o vei întâmpina cu mult entuziasm, livrând rezultate mult pe măsura aşteptărilor. Dar cum nu întotdeauna primeşti sarcini care îţi plac, este important să cauţi mereu în ceea ce faci ceva care să te suresciteze. După programul de la muncă, se poate ivi oportunitatea de a da o fugă în afara localităţii, chiar şi pentru câteva ore, în compania persoane iubite şi/ sau a copiilor. Aceasta îţi conferă un suflu nou la mijloc de săptămână, numai bine cât să faci faţă ultimelor zile lucrătoare.

HOROSCOP 22 mai 2019: Balanţă

Nativii(ele) acestei zodii care căutau să se mute cu partenerul sau să găsească un spaţiu de birouri în care să-şi desfăşoare activitatea cu asociatul(ţii) ar putea avea parte de noroc astăzi. Există posibilitatea să le iasă în cale o opţiune foarte avantajoasă, potrivită nevoilor lor. De asemenea, cei(le) care se ocupă de chestiuni succesorale s-ar putea să constate că birocraţia este mai puţin stufoasă şi complicată decât se aşteptau iniţial. Iar dacă se confruntau cu probleme în ceea ce priveşte înstrăinarea sau achiţionarea unui teren, s-ar putea ca acestea să-şi găsească rezolvarea aceasta. Astfel, chestiunile imobiliare sunt încununate de succes.

HOROSCOP 22 mai 2019: Scorpion

Astrele se aliniază astăzi în aşa fel încât să-ţi sprijine orice iniţiativă de a lega relaţii de perspectivă pe plan profesional. S-ar putea aşadar ca parteneriatele sau colaborările tale să intre într-o nouă etapă de evoluţie, care le permite să depăşească unele limite cu care s-au confruntat până acum. Ori poate reuşeşti să baţi palma cu un client important, care îţi va aduce multe beneficii şi provocări în viitor. La fel de posibil este ca unii(le) nativi(e) ai(le) acestei zodii să înceapă acea relaţie sentimentală pe care şi-o doreau de mult. Se anunţă deci veşti foarte bune la nivel relaţional.

HOROSCOP 22 mai 2019: Săgetător

În cazul tău, ca în cel al nativilor(elor) Leu, hărnicia se traduce astăzi în câştiguri suplimentare. S-ar putea însă ca, în ceea ce te priveşte, să vină din activităţi extraprofesionale sau anumite comisioane. Poate că nu va fi vorba de sume prea mari, dar cert este că vor acoperi unele goluri din buget şi te vor ajuta să simţi mai puţin pregnant anumite cheltuieli pe care le-ai putea înregistra săptămâna aceasta. Eşti pe o curbă ascendentă la nivel financiar şi caută să cultivi această evoluţie. Cât de curând s-ar putea să realizezi că ai înregistrat profituri mai mult decât îmbucurătoare.

HOROSCOP 22 mai 2019: Capricorn

Te trezeşti astăzi cu un tonus bun, atât la nivel mental, cât şi fizic. Sau poate o veste bună din partea celui drag sau a unei persoane pe care o simpatizezi îţi face ziua mai bună. La fel de posibil este ca cei mici să înregistreze un succes şi să te facă mândru(ă) de realizările lor. Oricare ar fi situaţia, cert este că ai o atitudine pozitivă şi o energie de invidiat. Dacă reuşeşti să o aduci cu tine la serviciu, vei avea numai de câştigat întrucât îi molipseşti pe toţi cu starea de bine şi schimbi atmosfera la birou.

HOROSCOP 22 mai 2019: Vărsător

S-ar putea ca, în cazul tău, mijlocul acestei săptămâni să vină la pachet cu deznodământul pozitiv al unei încercări la care ai fost supus(ă) în această perioadă pe plan familial. Poate că cineva din familie s-a confruntat cu o problemă de sănătate sau poate ai avut nişte probleme cu spaţiul locativ. Cert însă este faptul că vezi luminiţa de la capătul tunelului din ce în ce mai clar, ceea ce îţi conferă mult optimism şi o viziune pozitivă asupra viitorului. Iată o ocazie bună de a pune bazele unui nou început în raport cu familia şi cei dragi ai tăi.

HOROSCOP 22 mai 2019: Peşti

Astrele garantează astăzi succesul oricărei iniţiative care implică să stabileşti relaţii cu ceilalţi şi să trasezi strategii pe termen lung. S-ar putea, de exemplu, să porţi discuţii şi negocieri importante în vederea conturării şi lansării unui business cu oameni interesaţi să-ţi afle ideile şi să te sprijine în realizarea lor. Ori poate eşti invitat(ă) să te alături unui proiect de grup în care crezi şi căruia te-ai putea dedica în perioada următoare pentru a contribui la evoluţia sa. De asemenea, ieşirile cu prietenii după programul de la muncă te ajută să scapi de presiune şi să gândeşti cu mintea limpede.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici