HOROSCOP 27 iunie: Zodiile de Foc se vor simţi astăzi mult mai încrezătoare

Mercur ajunge astăzi în semnul Leului, semn că zodiile de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător) s-ar putea simţi mai încrezătoare să-şi facă opiniile auzite în săptămânile care urmează.

2927 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 27 iunie: Zodiile de Foc se vor simţi astăzi mult mai încrezătoare

HOROSCOP 27 iunie

Berbec

Mercur poposeşte astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, aducând cu sine veşti bune pentru unii(ele) nativi(e) ai(ale) acestui semn care caută să-şi mărească familia. De asemenea, stimulează creativitatea celor care activează în domenii artistice sau care presupun multă inventivitate şi originalitate. Berbecii care îţi caută jumătatea ar putea avea, de asemenea, parte de succes de azi încolo în rândul admiratorilor(oarelor), indiciu cum că ar putea întâlni o persoană care le stârneşte interesul. Se pot înregistra progrese importante şi în cadrul hobby-urilor devenite afaceri de suflet sau iniţiative antreprenoriale desfăşurate extraprofesional, după programul de la serviciu.

Taur

Mercur ajunge astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea ca, în săptămânile următoare de azi începând, să comunici mai eficient cu familia. De asemenea, atmosfera din planul domestic se înseninează mult, ceea ce îţi oferă posibilitatea să pregăteşti terenul pentru un nou început în raport cu acele persoane dragi alături de care ai experimentat tensiuni în ultima vreme. Caută să nu mai laşi orgoliul să-şi facă loc între voi şi încurajează mai mult la dialog decât ai făcut-o până acum. În felul acesta, se răresc şi momentele în care se ajunge la conflicte aprinse.

Gemeni

Mercur tranzitează, de azi începând pentru câteva săptămâni, casa comunicării din horoscopul tău general, semn că abilitatea ta de a-ţi exprima viziunea, ideile şi idealurile se potenţează considerabil. În acelaşi timp, te expui şi riscului de a acapara discuţiile sau a le face despre tine. Încearcă să nu cazi în această capcană pentru că s-ar putea să fii judecat(ă) greşit şi catalogat(ă) drept o persoană care vrea să atragă atenţia cu orice preţ. Caută să te impui într-un mod pozitiv şi dă dovadă de simţ de răspundere cu fiecare declaraţie pe care-o faci. Nu câştigi nimic dacă încerci să epatezi.

Rac

Trecerea lui Mercur în casa banilor şi a bunurilor câştigate prin munca proprie coincide cu o perioadă de câteva săptămâni în care primeşti ponturi despre oportunităţi prin care ţi-ai putea rotunji veniturile şi/ sau valorifica economiile pe care le-ai realizat până acum. Aceste activităţi ar putea avea o latură creativă sau probabil implică să te promovezi într-un fel sau altul pentru a-ţi creşte vizibilitatea. Ţine însă cont de faptul că şi cheltuielile s-ar putea multiplica, din dorinţa de a vinde o imagina care crezi că te-ar ajuta să-ţi consolidezi statutul profesional. Nu te întinde însă mai mult decât poţi duce.

Leu

Mercur ajunge astăzi tocmai în semnul naşterii tale, motiv pentru care s-ar putea ca, de azi începând pentru câteva săptămâni, nivelul tău de stimă de sine să crească destul de mult. Ai încredere în tine, ştii ce vrei, de câte eşti capabil(ă) şi nu îţi este teamă să te exprimi într-un mod care reflectă această atitudine pozitivă vis-a-vis de propria ta persoană. Aşteaptă-te însă ca unele persoane să se simtă intimidate de această aură şi să te evite ori să încerce să te facă să te îndoieşti de capacităţile tale. Nu pleca urechea la ele şi vezi-ţi de drumul tău.

Fecioară

Ingresul lui Mercur în casa subconştientului din horoscopul tău general poate marca debutul unei perioade de câteva săptămâni în care percepi mai uşor ce-ţi transmite intuiţia. De asemenea, poţi avea senzaţii dese de deja-vu ori afli veştile pe care îţi doreai să le afi atunci când aveai cea mai mare nevoie de o confirmare că te îndrepţi în direcţia potrivită. Dar la fel de posibil este să ai impresia că ţi se ascund tot felul de lucruri, ceea ce te face uşor nesigur(ă) pe situaţia ta actuală. Cere lămuriri dacă simţi nevoia şi nu persista în această stare de confuzie.

Balanţă

Mercur intră astăzi în casa proiectelor de grup şi a planurilor de viitor, indiciu cum că, în perioada următoare, ai putea face mari progrese în privinţa negocierilor purtate cu sponsori sau în ceea ce priveşte conceperea sau extinderea unei iniţiative de business de care eşti foarte ataşat(ă) şi care îţi reflectă idealurile şi viziunile. Acelaşi domeniu astral în care poposeşte această planetă mai semnifică şi viaţa socială, semn că aceasta s-ar putea să urmeze o curbă ascendentă în următoarea perioadă, permiţându-ţi să cunoşti oameni noi care gândesc asemeni ţie şi te pot ajuta să-ţi găseşti inspiraţia să-ţi transpui visurile-n realitate.

Scorpion

Cu Mercur de azi încolo în casa carierei din horoscopul tău general, s-ar putea să înregistrezi succese importante la serviciu în următoarele câteva săptămâni. Poate fi vorba de oportunităţi de a ieşi la rampă, a cunoaşte persoane de vază din domeniul tău de activitate sau de a fi promovat(ă) de superiori, fie cu scopul accentuării vizibilităţii tale în aria ta profesională, fie în ierarhia de la serviciu. Toate acestea vin în direcţia ta dacă vorbeşti în cunoştinţă de cauză, te informezi temeinic înainte să emiţi judecăţi de valoare şi încerci să comunici eficient cu factorii de decizie la nivel profesional.

Săgetător

Mercur poposeşte astăzi tocmai în casa filozofiei de viaţă, a studiilor înalte şi a călătoriilor pe distanţe mari, ceea ce înseamnă că, în următoarele săptămâni, sistemul tău de valori, principii şi credinţe ar putea înregistra unele ajustări binevenite, dar la fel de posibil este să te înscrii la cursuri de perfecţionare continuă, să participi la schimburi de experienţă sau ateliere de dezvoltare personală ori în carieră. Nu sunt excluse nici delegaţiile în scopuri profesionale peste hotare sau la mare distanţă de casă. Aşadar, se poate spune că întâmpini unele experienţe care te ajută să te apropii de adevăratul tău potenţial.

Capricorn

Cu Mercur în casa banilor şi a bunurilor câştigate şi/ sau deţinute în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, s-ar putea ca, în săptămânile care urmează, unul dintre voi să primească informaţii despre cum anume v-aţi putea suplimenta resursele colective sau despre o oportunitate în care aţi putea investi o parte din economiile pe care le-aţi făcut împreună. Astfel de şanse de câştig implică însă un nivel mai mare de deschidere unii faţă de ceilalţi pentru a lua o decizie care este satifăcătoare şi avantajoasă pentru toate părţile implicate. Nu aveţi de câştigat dacă lăsaţi orgoliile să primeze.

Vărsător

Mercur tranzitează, de azi începând, casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce, pentru unii(ele) nativi(e), face să apară oportunităţi de a coopta colaboratori sau de a-şi îmbogăţi portofoliul de clienţi. Alţii ar putea să observe o îmbunătăţire la felul în care se înţeleg cu persoana iubită. De asemenea, se pot duce discuţii avantajoase în vederea stabilirii unor asocieri profesionale sau pentru a depăşi un impas al vieţii în doi. Ceea ce face această planetă este să vă provoace la dialog şi la mai multă sinceritate. Teama de a nu părea sufocant(ă) te poate face să dai înapoi, dar rezistă-i.

Peşti

Mercur ajunge astăzi în casa muncii şi a sănătăţii fizice din horoscopul tău general, semn că orice tensiune ai experienta în raport cu vreun coleg de muncă mai dificil ar putea dispărea dacă încerci să depăşeşti probleme de comunicare existente între voi. De asemenea, dacă suferi de vreo afecţiune cardiovasculară şi ţi se pare că starea ta nu s-a îmbunătăţit în ultima vreme sau chiar a afişat tendinţa inversă, cel mai indicat ar fi să faci unele cercetări pe cont propriu. Poate că o a doua părere sau un alt plan de tratament te-ar ajuta ceva mai mult pe viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici