HOROSCOP, 28 octombrie 2019: Un nou început sentimental pentru patru zodii Fixe

Săptămâna aceasta se deschide cu o Lună Nouă în semnul Scorpionului, eveniment astral care deschide un nou capitol de viaţă în plan sentimental, profesional şi familial pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător).

13955 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP, 28 octombrie 2019: Un nou început sentimental pentru patru zodii Fixe

HOROSCOP, 27 octombrie 2019: Un nou început sentimental pentru patru zodii Fixe

Berbec , 27 octombrie 2019

Luna Nouă de lunea aceasta se formează tocmai în casa banilor şi a bunurilor de care dispui şi/ sau le-ai câştigat în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, indiciu cum că se deschide o perioadă în care s-ar putea înmulţi oportunităţile de a suplimenta resursele comune şi/ sau de a le valorifica prin intermediul unor investiţii. Acest eveniment astral este, de asemenea, foarte favorabil şi pentru nativii(ele) acestei zodii care sunt implicaţi(te) în cupluri consacrate sau la început de drum pentru că ajută la consolidarea legăturii cu partenerul. Sinceritatea joacă un rol-cheie, mai ales în privinţa chestiunilor financiare.

 

Taur, 27 octombrie 2019

Luna Nouă de astăzi se desăvârşeşte în casa cuplului din horoscopul tău general, indiciu cum că dacă ai traversat o perioadă mai puţin favorabilă în raport cu persoana iubită, această lunaţie va readuce situaţia pe făgaşul normal. De un astfel de beneficiu au parte şi nativii(ele) acestei zodii care au avut parte de disensiuni în raport cu partenerul de afaceri sau colaboratorii ori care au atins un punct în relaţia cu unii clienţi de unde credeau că nu mai pot evolua. Încearcă să vezi care au fost lecţiile pe care a trebuit să ţi le însuşeşti în acest răstimp tensionat.

 

Gemeni, 27 octombrie 2019

Luna Nouă se perfectează azi tocmai în casa muncii din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că debutează o perioadă de câteva zile în care nivelul de randament de care dai dovadă este semnificativ mai ridicat decât de obicei. Aşadar, este de aşteptat ca realizările tale în plan profesional să fie mai numeroase, dar ţine totuşi cont de faptul că planează riscul unei suprasolicitări nervoase. Cu cât eşti mai productiv(ă), cu atât te implici emoţional mai mult în ceea ce faci, fapt care te expune riscului extenuării. Dacă nu vrei să te resimţi fizic după aceste zile, fii mai relaxat(ă).

 

Rac, 27 octombrie 2019

În cazul tău, Luna Nouă îşi face simţit bagajul energetic în sectorul iubirii şi al copiilor, ceea ce ar trebui să constituie o veste bună pentru nativii(ele) acestei zodii care caută să îşi întemeieze o familie sau să pune bazele unei afaceri de suflet. De succese au parte şi cei(le) care căutau metoda potrivită de a-l aborda pe acel cineva special ori de a readuce spontaneitatea în plan intim. Astrele le susţin orice iniţiativă în acest sens şi îi/le sprijină să îşi schimbe abordarea în plan amoros. Dacă nu te-ai prea înţeles cu copii de curând, aşteaptă-te la o ameliorare.

 

Leu, 28 octombrie 2019

Luna Nouă de lunea aceasta activează casa familiei din horoscopul tău general, fapt pentru care acest sector de viaţă ar trebui să urce câteva poziţii în ierarhia priorităţilor tale. Este vorba fie de unele proiecte casnice, fie de anumite chestiuni de familie care necesită un nivel mai ridicat de implicare din partea ta. Poate că cineva drag se confruntă cu dileme pe care ai putea să-l ajuţi să le clarifice ori iniţiezi lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare la care te gândeai de mult. Oricare ar fi fi situaţia, cert este că timpul, energia şi resursele se investesc acum acasă.

 

Fecioară, 28 octombrie 2019

Luna Nouă de astăzi se desăvârşeşte tocmai în casa comunicării a deplasărilor de distanţe scurte, semn că cel puţin prima jumătate a acestei săptămâni se arată a fi una plină şi solicitantă. Asigură-te că nu îţi lipseşte încărcătorul de la telefon şi că eşti conectat(ă) permanent la Internet întrucât nu vor lipsi situaţiile în care eşti într-o convorbire şi trimiţi e-mail-uri în acelaşi timp. Unde mai pui că îţi vei petrece o bună parte din zi în maşină, rezolvând diverse treburi prin părţi diferite ale oraşului. Înarmează-te aşadar cu răbdare şi nervi de oţel pentru aceste activităţi extrem de presante.

 

Balanţă, 28 octombrie 2019

Luna Nouă de azi se perfectează în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, semn că ar putea apărea mai multe oportunităţi de a-ţi rotunji veniturile şi/ sau de a-ţi investi cel puţin o parte din economii în iniţiative cu potenţial lucrativ destul de mare. Trebuie să ţii însă cont de faptul că aceste şanse de câştig pot trece neobservate dacă nu eşti suficient de atent(ă) şi ratezi indiciile care le semnalează apariţia. Caută aşadar să fii cu ochii în patru mereu şi dă dovadă de spirit de iniţiativă de îndată ce-ţi trec calea. Succesul depinde de tine.

 

Scorpion, 28 octombrie 2019

În cazul tău, săptămâna debutează cu o Lună Nouă tocmai în semnul naşterii tale, iar acest lucru îţi semnalează nevoia de a face unele ajustări mai mult decât necesare modului în care te raportezi la oameni, lucruri şi viaţă în general. Schimbări aparent superficiale ca cele de look şi garderobă îţi pot da un binevenit impuls în acest sens întrucât îţi potenţează încrederea de sine suficient de mult încât să faci ceva în legătură cu abordarea ta în anumite situaţii. În orice caz, caută să mizezi mai mult decât până acum pe autenticitate şi sinceritate. Nu dai greş cu ele.

 

Săgetător, 28 octombrie 2019

Luna Nouă de lunea aceasta se formează în casa subconştientului din horoscopul tău general, semn că, în ce te priveşte, efectul acestei lunaţii s-ar putea să nu fie cel mai plăcut, cel puţin în primă fază. Mai exact, s-ar putea să readucă în actualitate frici şi frustrări de care ai crezut că ai scăpat, dar pe care nu ai făcut decât să le îngropi mai adânc în interiorul tău. Prin experienţele şi oamenii pe care ţi-i scoate în cale, te va ajuta să vezi mai bine cum poţi trece peste ele, dar nu înainte să te zguduie niţel din temelii.

 

Capricorn, 28 octombrie 2019

Luna Nouă de azi îşi face simţit bagajul energetic în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, indiciu cum că astfel de iniţiative te vor preocupa mai mult în perioada următoare. Mai exact, se deschide o perioadă în care găseşti persoane dispuse să împărtăşească cele mai bune moduri prin care îţi poţi transpune visurile în realitate. Sau poate chiar pun unele sume la bătaie în acest sens, având încredere în ideea ta de business şi în capacitatea ta de a reuşi. La fel de bine s-ar putea s-o duci şi în plan social, unde te bucuri de popularitate.

 

Vărsător, 28 octombrie 2019

Cu Luna Nouă astăzi în casa carierei din horoscopul tău general, se deschide o săptămână în care poţi avea şansa de a te afirma în plan profesional. Acest lucru se realizează fie printr-o performanţă care te ajută să ieşi în evidenţă, fie prin intermediul faptului că ai reuşit să te apropii de unele persoane care au văzut că eşti capabil(ă) şi că meriţi mai multă expunere pentru priceperea şi experienţa ta. În orice caz, trebuie să îţi dai seama la timp că toţi ochii sunt pe tine şi că trebuie să profiţi de toate oportunităţile să te remarci care apar.

 

Peşti, 28 octombrie 2019

Luna Nouă de lunea aceasta se desăvârşeşte tocmai în casa filozofiei de viaţă, a studiilor şi a călătoriilor îndepărtate din horoscopul tău general, semn că în această săptămână ai putea avea parte de puţin din fiecare. Mai exact, s-ar putea ca prin intermediul serviciului sau al unor cursuri pe care le urmezi să ai parte de un schimb de experienţă sau de o deplasare care va avea un impact considerabil asupra sistemului tău de referinţă la ceilalţi. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre rezolvarea problemelor birocratice care trenau de multă vreme şi ţi-au dat dureri de cap.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici