HOROSCOP 31 mai 2019: Zodia care debordează astăzi de energie şi se face plăcută de toţi cei din jurul său

Mercur din Gemeni aderă de dimineaţă la o opoziţie cu Jupiter retrograd din Săgetător, semn că zodiile Mutabile (Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii şi Peştii) ar putea fi puşi pe harţă. Dup-amiază, Luna trece în semnul Taurului, unde formează o conjuncţie cu Uranus, prilej de spontaneitate pronunţată în cazul zodiilor de Pământ (Tauri, Fecioare şi Capricorni). Aceasta este dublată de simţ practic şi profesionalism prin trigonul armonios al lui Venus din Taur cu Saturn retrograd din Capricorn.

4623 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 31 mai 2019: Zodia care debordează astăzi de energie şi se face plăcută de toţi cei din jurul său

HOROSCOP 31 mai 2019

Horoscop Berbec

Sfârşitul săptămânii lucrătoare vine la pachet cu oportunităţi aproape sigure de suplimentare a veniturilor şi/ sau de a valorifica unele economii pe care te-ai străduit să le faci până acum. Acestea se datorează faptului că ţi s-a dus vorba că lucrezi repede şi eficient. La fel de cunoscut este însă şi faptul că te aprinzi repede şi-ţi trece la fel de repede. Ţine însă cont de faptul că pe unii ar putea să-i ţină mai mult supărarea, iar dacă de ei depind unele profituri, poate ar fi mai bine să încerci să dai dovadă de mai multă diplomaţie-n anumite momente.

Horoscop Taur

Îi faci geloşi pe toţi ceilalţi nativi ai Zodiacului cu buna dispoziţie de astăzi. Eşti pozitiv(ă), debordezi de energie şi ştii să te faci înţeles(asă) şi plăcut(ă) de toţi cei din jurul tău. Problema ar putea fi însă aceea că eşti mai neatent(ă) decât de obicei cu resursele tale. De obicei, ai mare grijă cât cheltuieşti, dar s-ar putea ca astăzi să fii neobişnuit de neîndemânatic(ă) pe acest plan. Caută să-ţi regăseşti limitele şi nu te întinde mai mult decât ţi-e plapuma. În caz contrar, s-ar putea să ai parte de o surpriză nu prea plăcută când îţi verifici conturile.

Horoscop Gemeni

În mod normal, eşti deschis(ă) la tot ce-i nou şi nu ţi-e teamă să ieşi din zona de confort, dar astăzi s-ar putea să faci excepţie de la regulă. Acest lucru riscă să cauzeze unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, care se aşteptau să fii receptiv(ă) la ideile lor şi să ajuţi la rafinarea lor. Dacă lucrezi cu oamenii, această atitudine ar putea să-i surprindă şi pe ei şi nu în cel mai plăcut mod. Încearcă să-ţi dai seama care este motivul pentru care ţii cu tot dinadinsul la nişte idei care nu-s tocmai strălucite.

Horoscop Rac

Foarte puţine lucruri din toate cele pe care ai plănuit să le realizezi astăzi la serviciu vor merge conform planului. Iar cum schimbările nu-ţi prea plac, s-ar putea ca starea ta de spirit să nu fie prea grozavă. Vestea bună însă este că poţi face progrese în raport cu nişte persoane care vor să colaboreze cu tine în cadrul unui proiect. Ideile şi viziunile lor îţi readuc zâmbetul pe buze şi te încarcă de entuziasm în raport cu planurile voastre de viitor. Ai motive serioase să crezi că nu va dura mult până când soarele va răsări pe strada ta.

Horoscop Leu

Cu toate că este ultima zi lucrătoare din săptămână, se întâmplă multe lucruri pe plan profesional şi nu vrei să cobori nicicum de pe panta ascendentă pe care te-ai poziţionat săptămâna aceasta. Din acest motiv, s-ar putea să fii prea obosit(ă) pentru a te vedea cu prietenii şi a petrece momente de calitate alături de persoana iubită şi/ sau copii. Aşa se face că eşti pus(ă) în faţa unei alegeri în seara aceasta, iar cei care ies câştigători sunt cei dragi ai casei. Acest lucru poate cauza însă tensiune între tine şi prieteni dacă aţi plănuit de mult ieşirea împreună.

Horoscop Fecioară

Eşti într-o formă foarte bună astăzi, atât pe plan fizic şi mental, iar acest lucru se vede cu ochiul liber de către cei toţi cei din jurul tău. Dar se simte în atitudinea ta că ai nevoie de o pauză, că ai acel aer de sfârşit de săptămână şi că pur şi simplu nu-ţi mai stă mintea la responsabilităţi casnice sau profesionale. În felul acesta, s-ar putea să atragi reproşuri din partea superiorilor sau a celor dragi care se aşteptau să te ocupi de chestiuni pe care ţi-ai luat angajamentul că le vei face. Ţine-te de promisiune şi apoi distrează-te.

Horoscop Balanţă

Dacă derulezi unele lucrări de construcţie sau amenajare a spaţiului locativ, află că toate vor merge bine astăzi. S-ar putea însă ca tu şi partenerul să nu cădeţi de acord asupra unor modificări de buget, în plus sau în minus, iar acest lucru riscă să vă aducă la cuţite. În cazul altor nativi(e), ar putea fi vorba de unele chestiuni succesorale care aduc tensiuni între rude, provocând rupturi greu de remediat între tine şi anumite persoane dragi ţie. Concentrează-te aşadar pe cultivarea unei atmosfere armonioase în raport cu ceilalţi. Acesta este unul dintre momentele în care trebuie să fii calm(ă).

Horoscop Scorpion

În cazul în care te afli în plin proces de negociere a unei colaborări sau porţi discuţii avansate în direcţia semnării unui contract cu un client important, află că spiritele riscă să se încingă foarte puternic astăzi. S-ar putea ca, peste noapte, interlocutorii tăi să-şi fi schimbat unele poziţii şi să-ţi solicite să revedeţi anumite aspecte pe care le credeai deja lămurite. Dacă nu-ţi pierzi cumpătul şi dai dovadă de diplomaţie, s-ar putea să-i readuci la ideile vechi şi să nu fie nevoie să aduceţi nicio modificare termenilor înţelegerii. Explică-le din nou cum anume aţi ajuns la aceste prevederi contractuale.

Horoscop Săgetător

Te-ai implicat în ultima vreme în tot felul de activităţi pentru a-ţi rotunji veniturile şi s-ar putea ca astăzi, după câteva ore bune de muncă, să încasezi primele profituri. S-ar putea totuşi ca partenerul să nu fie prea mulţumit de faptul că ai redus la minimum timpul petrecut împreună pentru a te ocupa de chestiuni extraprofesionale. Aşadar, ar fi bine să nu te aştepţi la validări din partea sa în ceea ce priveşte aceste mici succese personale. S-ar putea ca, în ceea ce-l priveşte, să-i fi convenit mai mult să staţi unul în compania celuilalt decât să vă suplimentaţi resursele.

Horoscop Capricorn

Ziua aceasta lucrătoare vine să pună capac unei săptămâni în care te-ai epuizat complet şi ai fost adus(ă) de zeci de ori la capătul răbdării. Se mai solicită încă un exerciţiu de voinţă din partea ta astăzi pentru a face faţă ultimei doze de stres şi neprevăzut la locul de muncă. Norocul face că, după program, timpul petrecut cu copiii, partenerul sau pur şi simplu făcând ceea ce-ţi place îţi vor readuce zâmbetul pe buze şi-ţi vor reîncărca bateriile pentru weekend. Caută să laşi toată presiunea adunată la serviciu la pragul casei şi bucură-te de momentele libere departe de birou.

Horoscop Vărsător

Este posibil ca tu şi cei dragi sau poate o rudă apropiată să fi trecut printr-o serie de evenimente nu prea plăcute care, deşi depăşite cu succes, şi-au lăsat impresia asupra ta destul de mult. Aşa se face că, pentru moment, nu dispui de suficientă energie pentru a petrece suficient timp şi cu prietenii, şi alături de persoana iubită şi copii. În felul acesta, s-ar putea ca cei din jurul tău să se simtă neglijaţi pentru că nu observă suficient de bine - sau deloc - faptul că ai nevoie de timp să procesezi evenimentele prin care ai trecut personal sau nu.

Horoscop Peşti

În mai toată săptămâna, dar şi astăzi inclusiv, ai simţit că toată lumea are nevoie de ceva de la tine: te-ai confruntat cu responsabilităţi mari la serviciu şi cu multe aşteptări din partea şefilor, iar acasă trebuia să te întorci suficient de odihnit(ă) încât să ai suficientă energie pentru a te ocupa de câte toate aveai de făcut pe plan gospodăresc sau familial. Astăzi s-ar putea ca tendinţa să fie aceeaşi, doar că tu eşti mai hotărât(ă) decât zilele trecute să te vezi cu prietenii şi să iei o pauză de la toate urgenţele de altă natură decât cea personală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici