HOROSCOP 4 martie 2019: Zodiile care primesc un imblod în carieră şi au şanse sporite de câştig

HOROSCOP 4 martie 2019. Săptămâna aceasta ne propune trei evenimente astrologice majore: debutul retrogradării lui Mercur în Peşti de marţi, Luna Nouă din Peşti de miercuri şi conjuncţia Soarelui cu Neptun din Peşti de joi. Pe plan profesional şi la nivel financiar, zodiile marcate de aceste configuraţii sunt Taurii, Gemenii, Leii, Balanţele şi Vărsătorii, care primesc un imblod în carieră şi au şanse sporite de câştig.

4835 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 martie 2019: Zodiile care primesc un imblod în carieră şi au şanse sporite de câştig

Horoscop 4 martie 2019. Zodiile care primesc un imblod în carieră şi au şanse sporite de câştig

Pe partea de sănătate, Balanţele, Berbecii şi Leii ar putea avea tendinţa de a fi delăsători cu ei înşişi, afişând pe deasupra o sensibilitate emoţională crescută. Cât priveşte dragostea, familia şi prietenii, Taurii, Fecioarele, Scorpionii şi Săgetătorii sunt răsfăţaţii Zodiacului, care primesc şi dăruiesc multă afecţiune şi atenţie celor dragi. Ne aşteaptă aşadar o săptămână în care numeroase recompense vin de pe urma intuiţiei, empatiei şi creativităţii potenţate de astre.

Horoscop Berbec

Cu Luna încă în casa socializării şi a proiectelor de grup la începutul acestei săptămâni, se prea pare că te preocupă mai mult decât de obicei consolidarea unui viitor luminos şi dezvoltarea unor idei de afaceri sau proiecte derulate împreună cu terţe persoane. Caută să nu te mulţumeşti cu ceea ce ştii şi propune-ţi să urmezi un curs dacă crezi că acest lucru te poate ajuta să-ţi îmbunătăţeşti randamentul şi profitul pe viitor. Nu este exclus ca unele sfaturi şi sugestii mai mult decât binevenite să apară de la un prieten, un mentor sau o persoană de o altă naţionalitate.

Horoscop Taur

Săptămâna începe cu Luna în casa carierei din horoscopul tău general, fapt pentru care astăzi acest sector de viaţă reprezintă o prioritate pentru tine. Din pricina contextului astral actual, s-ar putea ca responsabilităţile tale de azi să fie destul de mari şi să cântărească destul de greu în felul în care vei evolua pe plan profesional în viitor. Important este să le iei ca atare şi să dovedeşti că poţi face faţă oricărei provocări. În cuplu, s-ar putea să fii nevoit(ă) să preiei frâiele, cel puţin într-o anumită chestiune, dar nu uita să ceri părerea partenerului şi să vă consultaţi.

Horoscop Gemeni

Cu Luna în casa studiilor înalte şi a călătoriilor îndepărtate din horoscopul tău general, este de aşteptat ca prima zi din săptămână să debuteze cu delegaţii, întâlniri cu superiorii de la compania-mamă din străinătate sau cu schimburi de experienţă cu colegi de peste hotare. În cazul altora dintre voi, poate fi vorba doar despre unele cursuri la care participă azi. Cert este că, oricare ar fi situaţia, sarcinile de luni şresupun să fii la curent cu cele mai noi practici şi tehnici din domeniul în care activezi. Dacă ai rămas în urmă cu progresul, caută să te repui la curent.

Horoscop Rac

Dat fiind că săptămâna debutează cu Luna în casa transformărilor din horoscopul tău general, se prea poate ca astăzi să te încerce tot felul de stări, mai ales în raport cu parteneriatul de viaţă şi/sau afaceri ori cu banii, îndeosebi cei câştigaţi sau deţinuţi în asociere cu terţe persoane. Dacă nu sunt gestionate atent, aceste trăiri ţi-ar putea afecta judecata şi capacitatea de a lua cele mai bune decizii care privesc aceste aspecte ale vieţii. Aşadar, este important pentru tine să realizezi cât mai repede posibil că trebuie să dai dovadă de maturitate şi înţelepciune în faţa provocărilor de azi.

Horoscop Leu

Cu Luna în casa parteneriatelor de viaţă şi afaceri din horoscopul tău general, se poate spune că prioritatea ta de lunea aceasta sunt relaţia cu asociaţii şi cea de cuplu. Mai important decât sectorul financiar şi cel profesional sunt astăzi o atmosferă liniştită în compania celui drag şi buna înţelegere la locul de muncă. Te înconjoară azi oameni veseli şi bine dispuşi care-ţi fac viaţa mai frumoasă. Aşadar, oricât de gri ar fi începutul acesta de săptămână, odată ce ajungi la serviciu, dar şi după ce te întorci acasă, ai parte de zâmbete largi care îţi înseninează cu siguranţă ziua.

Horoscop Fecioară

Zilele lucrătoare din această săptămână încep cu dreptul, în sensul că Luna tranzitează şi azi casa muncii din horoscopul tău general. Lunea vine în cazul tău cu chef de muncă şi bateriile încărcate suficient încât să te apuci cu spor de sarcinile care-ţi revin zilele acestea. Profită aşadar de contextul astral actual şi achită-te de mai multe angajamente decât ţi-ai propus pentru prima zi a acestei săptămâni. De asemenea, merită menţionat că nu întâmpini probleme de comunicare pe plan profesional, ceea ce uşurează şi mai mult provocările întâmpinate la serviciu astăzi. Ai toate motivele să te concentrezi pe acest sector.

Horoscop Balanţă

Cu Luna în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, se poate spune că te aşteaptă un început de săptămână plin de bună dispoziţie şi romantism. Vorbeşti cu uşurinţă pe limba copiilor şi înţelegi cu claritate ce li se întâmplă perioada aceasta. Cât priveşte relaţia de cuplu, atmosfera dintre voi de lunea aceasta este una armonioasă, în care domină tandreţea şi afecţiunea. Comunicaţi cu lejeritate despre tot ceea ce vă trece prin minte, motiv pentru care nimic nu vă va lua prin surprindere. Dacă nu ai încă pe cineva, acum ar fi momentul perfect să-ţi dai întâlniri romantice.

Horoscop Scorpion

La începutul acestei săptămâni, Luna încă tranzitează casa familiei din horoscopul tău general, fapt pentru care ar trebui să te concentrezi lunea aceasta asupra acestui sector de viaţă. Fie că faci unele mici investiţii în spaţiul de locuit sau găseşti resursele materiale necesare pentru a sprijini o rudă apropiată sau pe unul dintre părinţi, cert este că te implici activ nu numai în gospodărie, dar şi în relaţia cu cei dragi. Nu ţi se poate imputa aşadar că nu eşti prezent(ă) pe frontul domestic, iar acest lucru va avea o influenţă pozitivă asupra atmosferei din propriul cămin de săptămâna aceasta.

Horoscop Săgetător

Cu Luna în casa comunicării şi a deplasărilor pe distanţe scurte, se prea poate ca lunea aceasta să aducă multă tevatură în ceea ce te priveşte. Ai multe comisioane de rezolvat, telefoane de dat şi de primit şi o grămadă de e-mail-uri de expediat. Îţi face bine să fii conectat(ă) la tot ceea ce se întâmplă lângă tine, iar cel puţin astăzi, ştii intuitiv cum anume să foloseşti aceste oportunităţi de networking pentru a te pune în valoare. Spre seară, nu este exclus să primeşti o vizită din partea unei rude apropiate sau a unui vecin, prilej să te destinzi.

Horoscop Capricorn

Săptămâna debutează cu Luna în casa banilor din horoscopul tău general, indiciu cum că sectorul financiar se află în fruntea listei de priorităţi a zilei de luni. Oportunităţile de rotunjire a veniturilor şi/sau de valorificare a economiilor realizate până acum vin din surse nebănuite astăzi, motiv numai bun să te arăţi receptiv(ă) la orice modalitatea de a-ţi suplimenta bugetul. Este drept că nu strică deloc să fii circumspect(ă) sau, mai bine spus, prudent(ă), dar nici nu căuta nod în papură. Uneori se întâmplă să dea norocul peste tine şi nu ar trebui să laşi ocaziile să treacă pe lângă tine.

Horoscop Vărsător

Cu Luna încă prezentă în semnul naşterii tale, nu se poate spune decât că începi săptămână cu forţe proaspete, încrezător(oare) în puterile tale şi pregătit(ă) să faci faţă oricărei provocări pe care ţi-o înfăţişează astrele. În cazul în care eşti pus(ă) în dificultate, vei vedea că vor apărea oameni de bine dispuşi să te ajute atunci când te aştepţi mai puţin. Optimismul de care dai dovadă azi îşi aduce cu siguranţă aportul la felul optim în care se desfăşoară toate activităţile acestei zile. Caută să-ţi menţii această stare de spirit până diseară, când s-ar putea să te vezi cu prietenii.

Horoscop Peşti

Ţinând cont că săptămâna începe cu Luna în casa necunoscutului din horoscopul tău general, ziua de luni nu poate fi decât una plină de surprize. Acestea implică cel mai probabil sectorul profesional sau public, unde oameni cu influenţă care cred în tine ţi-ar putea oferi ocazia de a te afirma într-un fel sau altul. Ori poate scot în evidenţă calităţi ale tale pe care nu le afişezi de obicei. În cazul în care aceştia sunt superiorii tăi, se prefigurează aşadar progrese pe plan profesional şi schimbări pozitive în felul în care eşti perceput(ă) în domeniul în care activezi perioada aceasta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici