HOROSCOP 5 martie 2019: Semnul astral care trebuie astăzi să fie vigilent cu bugetul personal

HOROSCOP 5 martie 2019. Află care sunt previziunile astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti. Horoscopul zilnic îţi va răspunde la toate întrebările pe care le ai despre carieră, sănătate, dragoste sau bani. Vărsătorii nu vor trece neobservaţi astăzi şi vor atrage oamenii ca un magnet.

9939 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 5 martie 2019: Semnul astral care trebuie astăzi să fie vigilent cu bugetul personal

HOROSCOP 5 martie 2019: Semnul astral care trebuie astăzi să fie vigilent cu bugetul personal

Horoscop Berbec

Retrogradarea lui Mercur de azi are loc în casa necunoscutului din horoscopul tău general, motiv pentru care se prea poate să fii mai introspectiv(ă) şi înclinat(ă) spre meditaţie decât de obicei în perioada următoare. Arareori te opreşti din goana fiecărei zile pentru a procesa emoţiile şi stările pe care le resimţi pe parcursul zilei, iar provocarea acestui tranzit este exact aceea de a privi mai des în interiorul tău. De dimineaţă, poţi primi veşti bune legat de un prieten sau poate de un proiect de grup în care eşti implicat(ă). În rest, ai grijă cum îţi gestionezi bugetul fiecărei zile.

Horoscop Taur

Mercur retrogradează astăzi în casa proiectelor de viitor şi a prietenilor din horoscopul tău general, indiciu cum că, de azi încolo, se recomandă să-ţi reevaluezi viaţa socială şi preocupările care implică alte persoane. Mai exact, s-ar putea ca, în urma unor cercetări amănunţite, să ajungi la concluzia că unele persoane nu sunt ceea ce par sau poate că unele idei de afaceri pe care le credeai fezabile în stadiul lor actual ar mai suporta nişte revizii şi îmbunătăţiri. Pe plan profesional, te bucuri de un randament crescut şi determinarea să temini ce-ai început. Ai grijă la accesele de impulsivitate totuşi.

Horoscop Gemeni

Mercur retrogradează astăzi în casa carierei şi a statutului social din horoscopul tău general, iar acest lucru spune că progresele pe plan profesional s-ar putea lăsa aşteptate, cel puţin o perioadă. Dacă urmăreşti să te promovezi sau să devii mai cunoscut(ă) pentru ceea ce faci, caută să te foloseşti de acest tranzit ca de un moment prilenic pentru a-ţi rafina strategia de publicitate. De asemenea, s-ar putea să întâmpini tensiuni în raport cu superiorii, mai dese sau mai intense decât de obicei, dar nu da curs discuţiilor în contradictoriu. În fond, astrele te sprijină să-ţi duci la bun sfârşit sarcinile.

Horoscop Rac

Retrogradarea lui Mercur de astăzi influenţează casa studiilor înalte şi a deplasărilor pe distanţe lungi din horoscopul tău general. Dacă mizele unei viitoare delegaţii sau ale unui examen sunt mari, indicat ar fi să le laşi pentru o dată viitoare întrucât ar putea apărea decalaje, probleme de comunicare sau scurtcircuite de memorie care le pot afecta deznodământul. Aceia dintre voi care au relaţii apropiate cu persoane aflate peste hotare sau care s-au mutat din localitatea de baştină pot avea parte de confuzii sau neînţelegeri. Aşadar, dacă ţi se pare că nu ai înţeles ceva, nu te sfii să ceri lămuriri.

Horoscop Leu

Mercur retrogradează azi în casa transformărilor şi a finanţelor deţinute şi câştigate în asociere cu terţe persoane, ceea ce indică faptul că echilibrul tău emoţional ar putea fi mai fragil decât de obicei în perioada următoare. De asemenea, dacă eşti implicat(ă) în parteneriate profesionale sau tu şi cel drag puneţi banii la comun, se recomandă atenţie suplimentară şi mai multă comunicare în ceea ce priveşte felul în care înţelegeţi să gestionaţi resursele comune. În caz contrar, s-ar putea să apară conflicte pe seama banilor care pot afecta pe termen lung nivelul de încredere pe care o aveţi unii în ceilallţi.

Horoscop Fecioară

Retrogradarea lui Mercur de astăzi se resimte, în cazul tău, în casa parteneriatelor de viaţă şi afaceri, ceea ce înseamnă că pot apărea probleme de comunicare în raport cu persoana iubită şi/sau asociaţii în următoarele săptămâni. Cel mai probabil, acestea survin de pe urma faptului că nu sunteţi suficient de deschişi unii faţă de ceilalţi şi vă feriţi să cereţi explicaţii suplimentare atunci când este cazul. Fă eforturi pentru a lucra la acest aspect, mai ales dacă nu poţi evita unele subiecte de discuţie mai sensibile astăzi şi în perioada care urmează. Dă dovadă de sinceritate şi învaţă să asculţi.

Horoscop Balanţă

Începând de astăzi, Mercur retrogradează în casa muncii şi a sănătăţii fizice din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea ca randamentul şi tonusul tău să nu fie tocmai la cele mai ridicate cote în perioada următoare. Chiar şi în cazul în care nu te pricopseşti cu neplăceri de ordin medical, tot se recomandă o baterie de teste şi un consult de rutină la medicul de familie pentru a te asigura că totul este în parametrii normali. Pe plan profesional, caută să nu te suprasoliciţi, iar dacă apar disensiuni cu colegii de muncă, urmăreşte să le înăbuşi din faşă.

Horoscop Scorpion

Cu Mercur retrograd de azi încolo în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ai putea simţi că pur şi simplu nu te mai înţelegi cu partenerul şi cei mici. Pare că vorbiţi limbi total diferite şi nu reuşiţi să ajungeţi prea uşor la un consens. Ia acest tranzit drept un semnal de atenţionare că a venit timpul să lucraţi mai mult la acest aspect. Arată că ştii să asculţi şi nu căuta să-ţi impui punctul de vedere dacă nu ai încercat în prealabil să le afli perspectiva asupra lucrurilor care vă vizează direct pe toţi ai casei.

Horoscop Săgetător

Tranzitul retrograd al lui Mercur debutează astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce indică faptul că pot apărea tensiuni în raport cu cei dragi în perioada următoare. Atmosfera cea mai încărcată ar putea fi aceea între tine şi părinţi, pe care-ţi vine destul de greu să-i înţelegi săptămânile acestea. În cazul în care urmăreşti să închiriezi un apartament ori să achiziţionezi un spaţiu de locuit, ideal ar fi să întorci oferta pe toate părţile înainte de a semna contractul. Aceeaşi recomandare se aplică şi în cazul celor care îţi doresc să înstrăineze o casă sau un teren.

Horoscop Capricorn

Retrogradarea lui Mercur de astăzi din casa comunicării şi a deplăsărilor pe termen şi distanţe scurte semnalează debutul unei perioade în care stângăciile sunt la ordinea zilei. Fie că-ţi uiţi telefonul acasă, programele de pe calculator dau rateuri sau apar decalaje în obţinerea unor documente, cert este că s-ar putea să faci destul de multe drumuri doar pentru a remedia din aceste scurtcircuite de memorie şi sincope de comunicare. Caută să le vezi drept nişte oportunităţi de a verifica de două ori un proiect înainte de a-l preda sau de a te gândi de două ori cum abordezi o problemă.

Horoscop Vărsător

Mercur începe astăzi să retrogradeze în casa finanţelor din horoscopul tău general, fapt pentru care se recomandă să dai dovadă de vigilenţă în ceea ce priveşte bugetul personal. S-ar putea să sesizezi aşadar că banii vin şi pleacă mai repede decât de obicei în perioada următoare şi că este nevoie de eforturi conştiente din partea ta pentru a reechilibra balanţa câştigurilor şi a cheltuielilor. Iată un prilej mai mult decât bun nu doar pentru a face un bilanţ al comportamentului tău financiar din ultima perioadă, ci şi pentru a face unele economii care îţi vor prinde foarte bine în viitor.

Horoscop Peşti

Cu Mercur retrograd în zodia naşterii tale începând de astăzi, s-ar putea să resimţi cel mai puternic dintre toţi acest tranzit (uşor) tensionat. Aşa se face că s-ar putea să-ţi vină mai greu să te exprimi în perioada următoare, să fii mai introvertit(ă) şi mai puţin dispus(ă) să ieşi la rampă, în lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, nu înseamnă că nu poţi întoarce acest context astral în favoarea ta. Recomandarea este aceea de a te dedica meditaţiei şi introspecţiei, mai ales dacă te preocupă dezvoltarea personală. Poţi avea parte de revelaţii în ceea ce te priveşte dacă-ţi asculţi vocea interioară.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici