HOROSCOP 7 Octombrie 2019: Zodiile fixe - Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător - sunt astăzi adevărate bombe cu ceas

Prima zi a acestei săptămâni este şi cea mai aglomerată din punct de vedere astrologic. Se formează nu mai puţin de două aspecte şi o configuraţie planetară complexă. Este vorba despre un careu în T al Lunii din Vărsător cu Mercur din Scorpion şi Uranus retrograd din Taur, care transformă zodiile fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) în adevărate bombe cu ceas. Cel armonios de trigon, format de aceeaşi Lună cu Marte din Balanţă, conferă energie şi o atitudine proactivă semnelor de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător), iar cele Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) au de pătimit spre seară din pricina careului tensionat dintre Soarele din Balanţă şi Saturn din Capricorn.

8974 afişări
Imaginea articolului HOROSCOP 7 Octombrie 2019: Zodiile fixe - Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător - sunt astăzi adevărate bombe cu ceas

HOROSCOP 7 Octombrie 2019: Careul în T al Lunii transformă zodiile fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) în adevărate bombe cu ceas

Berbec 

Te aşteaptă o zi complexă şi aglomerată la orizont. Pe de-o parte, ar fi de dorit să ai grijă cu cheltuielile, iar dacă nu le poţi evita, încearcă măcar să le minimizezi pe cele pe care le poţi reduce, mai ales dacă trebuie să faci unele investiţii în planuri de viitor sau proiecte de grup de care te ocupi în această perioadă. Pe de altă parte, astrele te sprijină să faci progrese în privinţa iniţiativelor tale de business sau a celor în care eşti implicat(ă) cu alte persoane. Pe plan sentimental, te poţi trezi cu tensiuni în raport cu partenerul.

Taur 

Se întrevede o zi încurcată la serviciu pentru tine şi nu pentru că nu te-ai ţine de treabă sau îţi lipseşte randamentul. Mai exact, s-ar putea să fie vorba despre unele fricţiuni cu superiorii, datorate felului în care te tratează sau modului în care pun problema. Este posibil să te deranjeze într-atât de tare comportamentul lor încât să îţi scadă productivitatea sub limitele obişnuite. Ce-i drept, nici sarcinile de lucru primite nu sunt dintre cele mai simple, dar ai nevoie să vezi că ţi se apreciază eforturile şi că eşti respectat(ă) pentru ceea ce faci. Nu duce supărările în cuplu.

Gemeni

Prima zi a acestei săptămâni pare a fi una destul de derutantă, în sensul că lucrurile evoluează repede şi pendulează între direcţii extreme. Nu stai prea bine cu energia şi nu excelezi nici ca tonus mental, ceea ce îţi poate afecta randamentul şi optimismul caracteristic. Te mai înveseleşte însă perspectiva unor activităţi derulate în plan profesional după programul de la muncă sau faptul că te întorci la cei dragi. Apar însă şi în raport cu ei probleme, generate poate de lipsa încrederii sau de unele suspiciuni pe care ei le cred a fi nefondate. Încearcă să-ţi faci ordine în minte.

Rac

Nici pe tine nu te slăbesc astrele astăzi. S-ar putea să îţi fi luat angajamente care se suprapun şi nu este de mirare dacă ajungi azi în ipostaza în care trebuie să amâni planurile cu prieteni în favoarea celor de cuplu sau cu copiii ori preocupările de moment pentru anumite proiecte cu bătaie lungă. Pe plan familial, atmosfera pare mai liniştită, dar spre seară s-ar putea naşte discuţii în contradictoriu pe seama unei teme de ordin domestic sau casnic. Caută să nu te pierzi cu firea şi vei găsi negreşit modalitatea prin care îi poţi mulţumi pe toţi cei dragi.

Leu 

Se creează astăzi tensiuni de tot felul între tine şi membrii familiei. Poţi fi tentat(ă) să îl învinovăţeşti pe cel drag de unele probleme apărute în familie sau gospodărie, iar presiunea resimţită la serviciu te poate conduce în punctul de a izbucni nervos. Şansele sunt mari ca partenerul să nu ia în nume de rău această atitudine din partea ta, dar la fel de posibil este să încheiaţi ziua într-o notă negativă. Trebuie să te aduni şi să îţi limpezeşti mintea înainte ca lucrurile să degenereze şi să o ia pe o pantă descendentă. Gândeşte-te ce ar fi de făcut.

Fecioară 

Calitatea muncii tale sau nivelul de randament de care dai dovadă ar putea avea de suferit astăzi. Diferenţele de viziune şi opinie care se manifestă în planul profesional te fac să abordezi haotic sarcinile de lucru care îţi sunt delegate. Dacă stânga nu ştie ce face dreapta, nu te lăsa molipsit(ă) de această stare de incertitudine. Ai încredere în instinctul tău şi va fi bine. De menţionat ar mai fi şi că pot apărea oportunităţi de câştig, dar există posibilitatea să se ivească şi o serie de cheltuieli pe care nu le-ai preconizat. Nu îţi rămâne decât să le împaci.

Balanţă

Deşi nu toate îţi merg grozav astăzi, pare că reuşeşti să te menţii în echilibru, cel puţin din punct de vedere mental. Aşadar, în ciuda tensiunilor cu familia, reuşeşti să găseşti o rezolvare şi să mergeţi mai departe. La fel de favorabil reacţionezi şi la eventualele provocări de natură financiară, cu toate că implică unele sacrificii din partea ta. În definitiv, eşti conştient(ă) de faptul că alte lucruri sunt importante, nu vorbele aruncate la nervi sau cheltuielile şi aşa inerente. Încearcă să dai dovadă mai des de o astfel de perspectivă. Îţi face bine să vezi partea plină a paharului.

Scorpion 

În cazul în care traversezi o perioadă mai dificilă cu partenerul, trebuie să ştii că, dacă perpetuaţi această atmosferă încordată, riscaţi să se răsfrângă tensiunea în bunul mers al lucrurilor în gospodărie sau în comportamentul celorlalţi membri ai familiei. Prin urmare, încercaţi să faceţi pace şi să reinstauraţi armonia acasă. Astrele vă susţin în acest sens, dar  vă oferă un test diseară, când ar putea apărea iar neînţelegeri. Ca să îi faceţi faţă examenului, trebuie doar să comunicaţi deschis unul cu celălalt. Încurajaţi-vă la dialog şi nu lăsaţi loc de interpretări care pot da naştere unor viziuni greşite sau incomplete.

Săgetător

Nu pari să ai prea multă energie la începutul acestei săptămâni şi pare că nu stai prea bine nici cu moralul, ceea ce riscă să te facă destul de reactiv(ă) până şi la cel mai mic factor perturbator. Dar dacă îţi cântăreşti bine cuvintele înainte să lansezi o părere, vei atrage de partea ta suportul celor care gândesc similar ţie şi care au idealuri şi viziuni asemănătoare. Pe plan financiar, evită investiţiile în proiecte şi planuri de viitor, mai ales dacă nu sunt derulate de tine. De la fel de multă prudenţă dă dovadă dacă ţi se solicită împrumuturi mari.

Capricorn 

Pare că ai avut parte de un final de săptămână dinamic şi bogat în activităţi, dar tragi linie astăzi şi descoperi că ai depăşit destul de mult bugetul pe care ţi l-ai alocat pentru weekend-ul trecut. Sau poate că te aşteaptă astăzi unele achiziţii pentru prieteni şi/ sau familie care te solicită financiar mai mult decât te-ai fi aşteptat. Este drept că apar şi oportunităţi de câştig, dar depinde doar de tine dacă reuşeşti să le ţii în echilibru. În raport cu şefii, atmosfera ar putea fi destul de încărcată. Renunţă la agresivitatea pasivă şi cere explicaţiile suplimentare îndelung meritate.

Vărsător 

Atârnă responsabilităţi mari pe umerii tăi la muncă şi acasă, dar pare că faci faţă destul de bine presiunii. Te ajută cel mai mult optimismul de care dai dovadă astăzi în situaţiile-limită. Încearcă să nu te laşi copleşit(ă) de încercările la care te supun astrele astăzi; este normal să ai parte de temeri, să te frămânţi şi să resimţi efectul mobilizator al stresului, dar în acelaşi timp, toate acestea nu ar trebui să constituie baza unei atitudini defetiste. Aşadar, fii pozitiv(ă) şi înconjoară-te de persoane care te ajută să îţi cultivi această viziune. Altfel, atragi energia negativă a celorlalte persoane.

Peşti

Prognoza astrologică pentru prima zi a acestei săptămâni nu este cea mai favorabilă. Iei prea uşor personal unele lucruri sau priveşti totul cu o circumspecţie care frizează paranoia. Nu strică să fii precaut(ă) şi atent(ă) cu intenţiile celor din jur, dar nu lăsa experienţele din trecut să îţi dicteze alegerile din prezent. S-ar putea să faci comparaţii eronate cu ce a fost şi să te trezeşti să ratezi unele oportunităţi cu care nu te vei mai întoarce. Aşadar, nu îţi pune la îndoială impulsurile şi lasă-te ghidat(ă) de ele. Eşti mai priceput(ă) decât crezi în a mirosi riscurile de a eşua.
 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

  

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici