HOROSCOP 8 martie 2019: Ziua Femeii vine cu armonie. Ce oportunităţi de distracţie aduc astrale

HOROSCOP 8 martie 2019. Săptămâna aceasta ne propune trei evenimente astrologice majore: debutul retrogradării lui Mercur în Peşti de marţi, Luna Nouă din Peşti de miercuri şi conjuncţia Soarelui cu Neptun din Peşti.

3199 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 8 martie 2019: Ziua Femeii vine cu armonie. Ce oportunităţi de distracţie aduc astrale

HOROSCOP 8 martie 2019: Ziua Femeii vine cu armonie. Ce oportunităţi de distracţie aduc astrale

Horoscop Berbec

Dacă nu te-ai gândit încă ce vei face de Ziua Femeii, află că astrele au pregătit terenul pentru distracţie pe cinste alături de prieteni. Configuraţiile astrale solicitante ale acestei săptămâni şi-au epuizat influenţa până astăzi, iar ce a rămas este un context cosmic care îţi permite să priveşti cu optimism către viitorul mai mult sau mai puţin îndepărtat. Momentele de calitate petrecute alături de membrii anturajului tău ar completa mai mult decât potrivit acest tablou armonios şi ar fi păcat să nu dai curs unei invitaţii în oraş sau să fii tu cel(a) care are iniţiativa unei ieşiri în grup.

Horoscop Taur

Te trezeşti destul de motivat(ă) astăzi să te achiţi eficient de sarcinile care-ţi revin. Aşa se face că s-ar putea să le duci la bun sfârşit mai repede decât credeai, ceea ce îţi permite să te ocupi de unele chestiuni extraprofesionale cu şanse de câştig rapid. Răsplata ar putea apărea mai repede decât ai crede, dar caută să nu te culci pe-o ureche. Tot ceea ce întreprinzi perioada aceasta va avea un efect mai mic sau mai mare pe termen lung asupra carierei. Contează aşadar să nu cobori standardele şi să te situezi mereu cu un pas înaintea tuturor celorlalţi.

Horoscop Gemeni

În cazul în care nu ai plănuit nimic special pentru Ziua Femeii, recomandabil este ca nativii acestei zodii să-şi surprindă persoana iubită cu o evadare din agitaţia oraşului. Fie că este una la o distanţă mai mică sau mai mare de casă, într-o zonă de munte sau undeva lângă o apă, cert este că vă va prinde bine amândurora să schimbaţi peisajul. Cele născute în acest semn care nu sunt implicate într-o relaţie pot să-şi facă singure un astfel de cadou. Există posibilitatea ca destinaţia de mini-vacanţă să le aştepte cu o idilă pe care nu o vor uita curând.

Horoscop Rac

S-ar părea că, în ceea ce te priveşte, provocările pe plan profesional continuă şi astăzi. Vestea bună este că dacă ai lucrat la mentalul tău şi ai căutat să te repui în temă cu cele mai noi practici şi tehnici din domeniul în care activezi, se prea poate ca vinerea aceasta să faci faţă cu brio ultimelor încercări la care eşti supus(ă) la serviciu săptămâna aceasta. Ai grijă totuşi ca tot acest efort să nu-şi pună amprenta asupra stării tale de bine. Alocă-ţi aşadar suficient timp odihnei în weekend şi nu-ţi lua angajamente sociale care presupun să te suprasoliciţi fizic.

Horoscop Leu

Sfatul astrologului pentru nativii acestui semn este să pregătească ceva frumos cu ocazia Zilei Femeii pentru consoartele lor. Nu este nevoie să fie vorba de ceva sofisticat. O masă în doi la restaurantul preferat, un buchet de flori sau o cutie de ciocolată fină i-ar însenina cu siguranţă ziua celei dragi. Cele născute în această zodie care se află încă în căutarea lui Făt-Frumos ar putea să întâlnească azi un candidat potrivit pentru această poziţie. Trebuie doar să iasă din casă, să se simtă bine alături de prieteni şi să-şi afişeze subtil disponibilitatea emoţională. Flirturile şi ocheadele vor veni natural.

Horoscop Fecioară

Astrele îţi conferă o atitudine practică astăzi, iar sectorul de viaţă în care aceasta se manifestă cu cea mai mare lejeritate este cel profesional. Ştii instinctiv cum să-ţi ordonezi sarcinile astfel încât să te încadrezi în termenele-limită, livrezi rezultate bune şi poate chiar reuşeşti să pleci mai repede acasă astăzi. Acolo însă te aşteaptă o serie de îndatoriri casnice care nu mai suportă amânare. Dacă vrei să-i faci o supriză plăcute persoanei dragi, ai putea să-i dai o mână de ajutor dacă a rămas în urmă cu ale ei. În felul acesta, vă puteţi bucura de Ziua Femeii în tihnă.

Horoscop Balanţă

Simţul estetic ascuţit al nativilor acestui semn şi grija lor faţă de partener i-ar putea împinge să cheltuiască destul de mult pe cadoul celei dragi cu ocazia Zilei Femeii, mai ales dacă sunt în pană de idei. Astrologul le recomandă să nu abandoneze brainstorming-ul pentru că au toate şansele să găsească o modalitate prin care să-şi celebreze dragostea fără să scoată prea mulţi bani din buzunar. În fond, ea va fi mai plăcut surprinsă de ceva original decât de un parfum scump, de exemplu. Nativelor acestei zodii li este transmis acelaşi sfat de a se ţine departe de răsfăţuri costisitoare.

Horoscop Scorpion

Dacă încă n-ai reuşit să te decizi ce să-i iei celei dragi cu ocazia Zilei Femeii, recomandabil este să fii pragmatic. Ceva care-i uşurează sarcinile gospodăreşti s-ar putea s-o bucure mai mult decât un articol de îmbrăcăminte costisitor, de exemplu. În cazul în care bugetul îţi permite, optează aşadar pentru utilitate. Nu numai că se va bucura pe termen lung de beneficiile unui aparat electrocasnic performant, dar vei avea şi tu satisfacţia că o va ajuta pentru multă vreme. Cele născute în acest semn care nu au o relaţie ar putea, de asemenea, să-şi facă hatârul cu un cadou practic.

Horoscop Săgetător

Abilităţile tale de comunicare şi socializare sunt la cote ridicate astăzi. În cazul în care nu eşti implicat într-o relaţie, poţi celebra această sărbătoare dedicând timp femeilor importante din viaţa ta, fie că vorbim de surori, verişoare, mătuşi sau prietene vechi. Suprinde-le cu o invitaţie în oraş şi vei vedea cât de mult vor aprecia iniţiativa ta. Dacă nu există cineva special în peisajul actual al nativelor acestui semn, ele pot fi cele care primesc vizite sau atenţii din partea rudelor apropiate de sex masculin. În orice caz, cert este că ziua nu trece fără să-i simţi realmente atmosfera festivă.

Horoscop Capricorn

Cineva din trecutul tău cu care s-au răcit relaţiile ar putea să revină astăzi în peisaj cu un telefon. Ori poate te surprinzi tu gândindu-te la o persoană care a dispărut din viaţa ta, dar faţă de care nutreşti încă sentimente. Astrele creează circumstanţele potrivite pentru a relua contactul şi a vă continua prietenia sau idila fix de unde aţi lăsat-o. Nu te teme să faci primul pas dacă simţi că vrei acest lucru cu adevărat. Şansele sunt mari ca şi de cealaltă parte a receptorului să găseşti aceeaşi disponibilitate de a restabili legătura şi a o duce mai departe.

Horoscop Vărsător

Se întrevede o zi armonioasă pe toate planurile atâta timp cât exprimi cu claritate care îţi sunt aşteptările şi ceea ce poţi oferi la schimb celor dragi. Ocazii de a spune lucrurilor pe nume se vor ivi cu siguranţă, iar spre deosebire de alte dăţi, nici măcar subiectele de discuţie sensibile pe care le abordezi nu duc la tensiuni mai mult sau mai puţin vădite între tine şi interlocutorii tăi. Aşadar, se poate spune că te aşteaptă o Zi a Femeii în care nu trebuie să simulezi că totul este bine pentru că poţi să vorbeşti cu lejeritate despre orice.

Horoscop Peşti

Oportunităţi semnificative de suplimentare a veniturilor şi/sau de valorificare a economiilor realizate până acum pot apărea astăzi de unde te aştepţi mai puţin. Tot ceea ce trebuie să faci este să te arăţi disponibil(ă) să dedici o parte din timpul tău liber unor activităţi extraprofesionale care îţi pot rotunji bugetul. Să nu crezi însă că o anumită doză de precauţie nu se recomandă în cazuri ca acestea. Aşadar, caută să fii selectiv(ă) cu proiectele în care te implici şi alege-le pe cele cu care te simţi cel mai confortabil. Dacă nu-ţi aduc nicio satisfacţie, mai bine aştepţi să apară altceva.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici