HOROSCOP de weekend, 5 - 6 octombrie 2019: Trei zodii vor avea parte de un sfârşit de săptămână armonios şi neaşteptat de plăcut

Sâmbăta aceasta, Luna din Capricorn aderă la o conjuncţie cu Saturn şi îi trimite un aspect armonios de trigon lui Uranus retrograd din Taur, iar duminică i se alătură lui Pluto, motiv pentru care zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) se bucură de un weekend neaşteptat de plăcut.

8420 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, 5 - 6 octombrie 2019: Trei zodii vor avea parte de un sfârşit de săptămână armonios şi neaşteptat de plăcut

HOROSCOP de weekend, 5 - 6 octombrie 2019

Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu îşi lansează aspecte pe casele sănătăţii din horoscopul tău general, indiciu cum este de aşteptat să te bucuri de un nivel de energie obişnuit pentru tine la finalul săptămânii. Cum eşti o persoană energică, este foarte important să nu te suprasoliciţi şi să te trezeşti luni foarte obosit(ă).

Bani şi carieră

Sâmbăta aceasta pot apărea oportunităţi de a-ţi rotunji bugetul de weekend, mai ales dacă mergi la serviciu când alţi colegi de muncă se bucură de weekend. Eforturile tale vor fi apreciate şi te vei califica pentru un bonus sau o primă la salariu. Pare că eşti pe val la serviciu.

Familie, prieteni şi cuplu

Sâmbătă şi duminică, se întrevăd oportunităţi de a cultiva relaţii cu persoane importante din comunitatea ta. Aşadar, dacă eşti invitat(ă) să participi la un dineu sau la o cină informală cu ei, ar fi indicat să nu pierzi din vedere această oportunitate nemaipomentă. Poţi ajunge foarte departe prin intermediul lor.

Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

Weekend-ul acesta, dar mai cu seamă sâmbătă, pari a fi extrem de bine dispus(ă) şi chiar dacă bateriile tale sunt cam descărcate, reuşeşti să te bucuri de timpul liber avut la dispoziţie prin intermediul tonusului mental bun conferit de astre. Este important să îţi găseşti în program loc pentru odihnă.

Bani şi carieră

Sfârşitul acesta de săptămână poate fi unul extrem de propice pentru acei(le) nativi(e) ai(le) acestui semn care pleacă în delegaţii sau participă la cursuri de perfecţionare continuă ori recalificare profesională. Astrele îi ajută să realizeze ce şi-au propus şi să înveţe câte ceva de pe urma acestor experienţe foarte valoroase.

Familie, prieteni şi cuplu

Dacă nu ţi-ai făcut încă un program cu cei dragi, poate nu ar strica să îi propui partenerului să îi vizitezi pe ai lui/ei. O astfel de iniţiativă nu numai că îl/o va surprinde plăcut, dar îi va fi şi conferi un alt tonus. Fericirea ta depinde de a partenerului.

Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

Nu eşti tu în forma cea mai bună, dar sâmbăta aceasta cel puţin, resimţi mai puţin stresul şi presiunea cu care te-ai confruntat peste săptămână. Încearcă să îţi menţii această stare de spirit, eliminând orice posibil factor perturbator care riscă să îţi producă un disconfort mental. Ai grijă de tine.

Bani şi carieră

Sâmbăta şi/ sau duminica aceasta, se pune problema în parteneriatul de viaţă şi/ sau de afaceri să faceţi unele cheltuieli. Înainte să acţionaţi într-un fel sau altul, calculaţi atent orice risc. Dacă ai impresia că ţi se ascunde ceva, încearcă să afli adevărul fără a părea agresiv(ă). Altfel, apar conflicte.

Familie, prieteni şi cuplu

Weekend-ul acesta poate aduce rezolvarea unor chestiuni de cuplu care au tensionat atmosfera între tine şi persoana iubită. Eşti hotărât(ă) să le faci parte din trecut şi să ştergi cu buretele motivele de supărare. Ce-i drept, trebuie să îţi însuşeşti lecţiile pe care ţi le-a oferit destinul în această situaţie.

Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

Nu se întrevede nicio pricină de supărare fizică sau emoţională în acest sfârşit de săptămână, iar dacă judecăm după celelalte aspecte astrale, pare că ai parte de un weekend în care nu duci lipsă de energie. Dacă chiar îţi lipseşte, găseşti tu fără probleme lucruri care să te motiveze rapid.

Bani şi carieră

În cazul în care încerci să obţii o colaborare cu un profesionist important sau cu un client valoros, caută să te apropii de ei şi altfel decât prin intermediul obiectivelor voastre comune. De exemplu, ai putea să-i inviţi la o întâlnire informală, în cadrul căruia să vă cunoaşteţi mai bine.

Familie, prieteni şi cuplu

Ziua de sâmbătă este una ideală pentru a ieşi cu prietenii şi u partenerii voştri într-un grup mai larg. Duminică însă, revanşează-te faţă de persoana iubită şi pregăteşte ceva special doar pentru voi doi. Aţi fost destul de ocupaţi în ultima perioadă şi v-ar prinde foarte bine să staţi împreună.

Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu ne oferă prea multe informaţii despre starea ta fizică şi emoţională din acest sfârşit de săptămână, dar dacă ne uităm la faptul că nu îţi lipseşte productivitatea în ceea ce îţi propui să realizezi, putem trage concluzia că rezervele tale de energie sunt încă la cote foarte ridicate.

Bani şi carieră

După cum spuneam, dai dovadă de un randament de invidiat în acest weekend, dar mai cu seamă sâmbătă, semn că dacă lucrezi atunci, s-ar putea să te eliberezi de mai multe sarcini decât ţi-ai imaginat. Aşa se facă că începi lunea următoare cu un pas în faţa tuturor colegilor tăi.

Familie, prieteni şi cuplu

Nici în ceea ce priveşte evenimentele din planul vieţii sociale şi sentimentale astrele nu sunt prea darnice cu prognozele. Dar cum pari a fi preocupat(ă) destul de mult de ascensiunea ta profesională în acest sfârşit de săptămână, este de aşteptat să îţi fie greu să îţi faci timp pentru apropiaţi.

Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

Pari să dispui în acest weekend nu numai de energie, ci şi de un tonus mental la înălţime. Cea mai reuşită zi se anunţă a fi cea de sâmbătă, atunci când anumite evenimente de cuplu sau schimbări de peisaj îţi accentuează această stare de bine de care ai parte acum.

Bani şi carieră

Indiferent care îţi este bugetul pentru acest sfârşit de săptămână, trebuie să faci în aşa fel încât să ieşi din localitate cu persoana iubită şi/ sau copiii. În funcţie de buget, gândeşte-te la un city break sau o mini-excursie într-o localitate mai îndepărtată din România pe care nu ai vizitat-o.

Familie, prieteni şi cuplu

Menţionam anterior că astrele favorizează ieşirile din peisajul urban obişnuit, mai ales în decursul zilei de sâmbătă. În cazul în care ţi-ai luat angajamente sociale ferme în prealabil, încearcă totuşi ca măcar duminică să îţi faci puţin timp pentru partener şi/ sau copii. Gândeşte-te ce activitate le-ar plăcea să faceţi.

Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

Şi zodia ta sa numără printre cele care se bucură de o dispoziţie bună în acest sfârşit de săptămână. Ai anticipat de peste săptămână momentul în care vei avea în sfârşit posibilitatea să dispui de timpul tău aşa cum îţi doreşti. Aveai nevoie de relaxare şi delectare prin activităţile preferate.

Bani şi carieră

Dacă mergi la muncă în această sâmbătă, este de aşteptat să dai dovadă de productivitate doar dacă te ocupi de sarcini de serviciu care te stimulează creativ. În caz contrar, s-ar putea să procrastinezi şi să nu realizezi mare lucru, aglomerându-ţi agenda pe începutul săptămânii viitoare. Caută să te automotivezi.

Familie, prieteni şi cuplu

Caută ca sâmbăta aceasta să îţi faci timp pentru familia de orgine, mai ales dacă nu i-ai văzut de multă vreme sau unul dintre cei dragi a trecut printr-o încercare. Le va prinde bine să te vadă şi te simţi şi tu împăcat(ă) sufleteşte că le-ai făcut această bucurie imensă.

Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu sunt prea generoase cu informaţiile care ţin de forma fizică şi emoţională în care te găseşti în acest weekend, dar pe baza altor aspecte ale lor, putem specula că vei avea un tonus general bun, mai ales dacă optezi pentru medii încărcate cu energie pozitivă şi oameni veseli.

Bani şi carieră

Weekend-ul acesta se dovedeşte a fi unul prielnic oricăror activităţi care îţi permit să faci networking. Aşadar, dacă vrei să îţi extinzi reţeaua de persoane cu care poţi colabora, încearcă să obţii accesul la evenimente care aduc laolaltă oameni care au idealuri şi viziuni similare ţie. Poţi lega relaţii lucrative.

Familie, prieteni şi cuplu

Acest sfârşit de săptămâni se preconizează a fi unul reuşit şi în plan sentimental. Sunt favorizate întâlnirile romantice în cazul nativilor(elor) single, iar dacă eşti implicat(ă) deja într-o relaţie, ar fi indicat să-ţi găseşti timp să faci ceva special cu partenerul, mai ales dacă n-aţi prea avut timp pentru voi.

Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

Nici în cazul tău nu se formează aspecte pe casele sănătăţii din horoscopul tău general, dar cum te bucuri de spor în privinţa câştigurilor, putem deduce că nu îţi lipseşte puterea de muncă şi implicit energia să te bucuri de timpul liber care ţi-a mai rămas la finalul acestei săptămâni.

Bani şi carieră

Mai sus am menţionat că se remarcă weekend-ul acesta oportunităţile de a-ţi rotunji veniturile şi/ sau de a valorifica unele economii. S-ar putea să nu fie vorba despre unele sume prea consistente, mai ales dacă le obţii din activităţi conexe, dar în cele din urmă, ele îţi vor prinde bine.

Familie, prieteni şi cuplu

Pe plan social şi sentimental, astrele nu anunţă evenimente ieşite din comun, semn că te bucuri de liber arbitru total în ceea ce priveşte modul în care alegi să uzezi de timpul tău liber. Iar cum nu poţi mulţumi întotdeauna pe toată lumea, este de aşteptat să apară unele reproşuri.

Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

Zodia naşterii tale este una dintre norocoasele care se bucură de un tonus mental bun şi de multă energie în aceast weekend. Nu este exclus să te cuprindă un dor de ducă sâmbătă căruia cu greu îi vei rezista. Îţi va face extrem de bine să ieşi din oraş puţin.

Bani şi carieră

Weekend-ul acesta ar trebui dedicat activităţilor de suflet pe care intenţionezi ca mai devreme sau mai târziu să le transformi într-o afacere. Încetul cu încetul, vei prinde încrederea necesară să le oferi mai mult din timpul şi atenţia ta. Caută acum doar să te bucuri de ele cum se cuvine.

Familie, prieteni şi cuplu

În acest weekend, ar fi indicat ca tu şi partenerul să petreceţi mai mult timp împreună. Dacă aveţi hobby-uri comune, puteţi încerca să bucuraţi de ele amândoi şi chiar să le faceţi copiilor cunoştinţă cu ele. S-ar putea să constataţi cu bucurie că le găsesc şi ei extrem de interesante.

Vărsător

Tonus fizic şi stare emoţională

Poate că acest sfârşit de săptămână nu va veni la pachet cu doze prea mari de energie, dar cel puţin se afişează cu linişte în suflet şi eliberare de stres. Ţine însă cont că eşti pasibil(ă) încă să împrumuţi din energia celorlalţi, deci evită mediile aglomerate, care te pot obosi.

Bani şi carieră

În cazul în care lucrezi în acest weekend, nu avem prea multe informaţii despre cum îţi merge la muncă. Ai însă un tonus mental bun care te ajută să îţi duci treaba la bun sfârşit, ca mai apoi să te bucuri pe îndelete de timpul liber cu membrii familiei tale.

Familie, prieteni şi cuplu

Spuneam că ţi se ia o piatră de pe inimă în acest final de săptămână şi nu este exclus ca aceasta să fi avut ceva de-a face cu familia sau cu spaţiul locativ. Acum îţi permiţi din nou să profiţi cum se cuvine de momentele cu cei dragi sufletului tău.

Peşti

Tonus fizic şi stare emoţională

Nu se întrevăd provocări care ţin de acest plan în acest weekend. Ba mai mult, s-ar putea ca întâlnirile cu prietenii de sâmbătă să-ţi dea un imbold de energie de care nu te bucuri prea des la final de săptămână. Ei te ajută să laşi problemele deoparte cel puţin acum.

Bani şi carieră

În cazul în care derulezi proiecte cu prietenii, ţi-au propus să te alături unei iniţiative de-ale lor sau vrei tu să îi cooptezi într-o acţiune, întâlneşte-te şi discută cu ei mai mult pe această temă sâmbătă. Tot această zi, dar şi cea de duminică, sunt favorabile angajării în proiecte comunitare.

Familie, prieteni şi cuplu

Aşa cum am menţionat anterior, sfârşitul acestei săptămâni nu ar trebui să treacă fără să îţi faci timp pentru gaşca de prieteni. Aţi trecut prin multe în ultima perioadă şi nu aţi avut timp să vă vedeţi până acum pentru a dezbate toate schimbările care au intervenit. Propune-le ceva spontan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici