Horoscop zilnic, 30 aprilie. Astăzi afli ce îţi pregătesc astrele pentru următoarele luni

De azi începând şi până pe 17 septembrie, Saturn retrogradează în domiciliul său nocturn, zodia Capricornului. Semnele de Pământ, adică Taurii, Fecioarele şi Capricornii, pot experimenta provocări de tot soiul în lunile acestea.

1752 afișări
Imaginea articolului Horoscop zilnic, 30 aprilie. Astăzi afli ce îţi pregătesc astrele pentru următoarele luni

Horoscop, 30 aprilie. Astăzi afli ce îţi pregătesc astrele pentru următoarele luni

Berbec

Saturn retrogradează începând de azi prin casa carierei din horoscopul tău general, prilej numai bun să te gândeşti cum anume te-ai putea impune pe plan profesional. Cere sfatul superiorilor despre ce ai putea face pentru a evolua în domeniul în care activezi. Poate fi vorba despre unele proiecte care te provoacă să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă sau de o nouă abordare pe care ai putea-o implementa. Străduieşte-te să descoperi tehnici inovatoare şi să-ţi reevaluezi parcursul la locul de muncă pentru a-ţi reconfigura traseul în direcţia dorită. Mai ai multe lucruri de învăţat şi trebuie să fii deschis(ă) la asta.

Taur

Saturn începe azi să se mişte în sens aparent invers prin casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, ceea ce ar trebui să te provoace să aduci unele ajustări sistemului tău de valori, principii şi credinţe. S-ar putea ca unele crezuri personale pe care le credeai infailibile să fie doar nişte tipare de gândire învechite care ar trebui aduse la zi conform lecţiilor primite în urma recentelor evenimente de substanţă din viaţa ta. Cu siguranţă ai învăţat unele lucruri importante de pe urma lor şi ar fi păcat să nu te foloseşti de aceste învăţăminte pe termen mai lung.

Gemeni

Retrogradarea lui Saturn îşi face de azi începând simţite efectele în casa transformărilor din horoscopul tău general, semn că, în lunile care urmează, pot avea loc evenimente cu un impact emoţional destul de puternic sau, mai bine spus, suficient de intens încât să te determine să schimbi ceva în modul în care te raportezi la cei din jurul tău sau la bani. Dacă derulezi un proiect de lungă durată cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, acum ar fi un moment bun să vezi care ar putea fi factorii care riscă să-l facă să stagneze. Adu-i modificările necesare la timp.

Rac

Saturn retrogradează de astăzi încolo prin casa cuplului din horoscopul tău general, semn că modul în care interacţionezi cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri sau cu clienţii necesită a fi reevaluat şi ajustat pe alocuri. Poate că atitudinea ta vis-a-vis de ei este mai protocolară decât ar trebui şi nu reuşiţi să vă conectaţi pe o frecvenţă mai apropiată. Probabil că dacă ai depăşi anumite rezerve pe care le ai în ceea ce îi priveşte, ai discuta cu ei la un alt nivel. Cheia succesului vostru depinde şi de capacitatea voastră de a lega o relaţie mai apropiată.

Leu

Saturn tranzitează de-a-ndoaselea începând de azi casa muncii şi a sănătăţii fizice din horoscopul tău general. Pe de-o parte sau la unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn, se poate remarca o scădere a nivelului de energie în lunile care urmează sau chiar cronicizarea unor afecţiuni netratate la timp sau tratate necorespunzător. În alte cazuri, se poate asista la o diminuare a randamentului la locul de muncă. În ambele scenarii însă, de dorit ar fi să verificăm care ar putea fi cauzele pentru care experimentăm aceste neplăceri sau blocaje pe aceste planuri. S-ar putea ca soluţia să fie mai accesibilă decât credeam.

Fecioară

Saturn retrogradează de astăzi încolo prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce poate afecta şansele unor nativi(e) ai(le) acestui semn de a-şi extinde familia în lunile care urmează. De asemenea, creşte riscul de plafonare în relaţii şi de instalare a unei apatii generale pe plan sentimental. În unele cazuri, s-ar putea ca un exerciţiu de voinţă sau o schimbare de mentalitate să fie suficiente în vederea depăşirii acestor tipare. Vestea bună este însă că relaţiile începute pe fondul acestui tranzit vor evolua încet dar sigur către un mariaj sau un parteneriat de foarte lungă durată.

Balanţă

Saturn se mişcă de astăzi începând în sens aparent invers prin casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce poate determina instalarea unei atmosfera tensionate sau cel puţin încărcate pe acest plan. Diferenţele dintre generaţii şi-ar putea spune cuvântul mai mult decât de obicei în lunile care urmează, semn că s-ar cere discutate şi clarificate unele poziţii pentru ca nelămuririle sau şicanele continue să nu erodeze fundaţia relaţiei tale cu rudele apropiate. Caută să dai dovadă de înţelegere şi răbdare în raport cu cei dragi. O schimbare de atitudine poate fi suficientă pentru a îndulci climatul care există în familie.

Scorpion

Retrogradarea lui Saturn prin casa comunicării din horoscopul tău general poate genera unele nelămuriri în lunile care urmează. Se recomandă aşadar să eviţi să fii laconic(ă) întrucât există riscul să creezi confuzii pe care ai putea să le eviţi. Atitudinea distantă şi rezervată îţi poate fi nefavorabilă de asemenea, deci caută să dai dovadă de autenticitate şi naturaleţe. În cazul în care ai programate pitch-uri, întâlniri sau şedinţe importante, pregăteşte-te temeinic înainte să participi la ele. În caz contrar, există riscul ca flerul tău să nu fie suficient pentru ca lucrurile să meargă exact aşa cum ţi-ai dorit de la-nceput.

Săgetător

Începând de azi, Saturn tranzitează de-a-ndoaselea casa banilor şi a bunurilor câştigate prin munca proprie, motiv pentru care s-ar putea să constaţi că oportunităţile de a-ţi suplimenta bugetul pentru săptămâna aceasta sau de a-ţi valorifica economiile realizate până acum se împuţinează. Ori poate trebuie să depui mai multe eforturi sau să investeşti mai mult timp în ele pentru a-ţi aduce beneficiile scontate. Frugalitatea este cheia în perioada care urmează, iar cu cât reuşeşti să strângi cureaua mai repede, cu atât te expui mai puţin la riscul de-a încasa pagube. Caută să-ţi regândeşti atitudinea vis-a-vis de finanţe şi comportamentul la cumpărături.

Capricorn

De azi încolo, Saturn se mişcă în sens aparent invers prin zodia naşterii tale, fapt pentru care ai putea simţi că nivelul tău de energie este mai redus decât de obicei în lunile care urmează. S-ar putea, de asemenea, să fii taciturn(ă) şi greu de scos dintr-ale tale, semn că orice tentativă de a te lăsa pradă spontaneităţii ar putea fi întâmpinată de o atitudine cam refractară. Pentru a evita instalarea monotoniei, caută să produci schimbări în modul în care te raportezi la ceilalţi sau, de ce nu, în ceea ce priveşte stilul personal. Îţi vor da un aer proaspăt.

Vărsător

Retrogradarea lui Saturn îşi face simţite efectele în casa subconştientului, ceea ce ar putea face ca unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn să fie mai încăpăţânaţi(te) decât de obicei. De asemenea, disponibilitatea lor legendară de a încerca lucruri noi şi inedite ar putea fi mult diminuată pe fondul acestui tranzit. Aceasta este însă o perioadă bună pentru a lucra la depăşirea acelor frustrări, angoase sau momente dureroase din trecut pe care încă le purtăm cu noi. Procesul ar putea fi într-adevăr unul greoi şi obositor, dar perspectiva rezultatelor merită orice efort. Putem evolua într-o direcţie foarte bună în lunile care urmează.

Peşti

Saturn retrogradează, de azi încolo, în casa planurilor de viitor şi proiectelor de grup din horoscopul tău general, semn că n-ar trebui să te alarmezi prea tare dacă experimentezi decalaje, întârzieri sau o perioadă de stagnare în lunile care urmează. Poţi socoti acest tranzit drept o oportunitate de a reevalua unele strategii şi de a adapta din mers direcţiile în care o iau angajamentele tale colective. Demn de menţionat însă este şi faptul că schimbările pot afecta, de asemenea, planul social. Nu este exclus ca unele persoane să se îndepărteze de tine, iar altele să apară când te-aştepţi mai puţin.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici