Video Meteo #azi 18 aprilie: Vremea rece şi închisă. Regiunile în care temperaturile vor fi mai ridicate

PROGNOZA METEO. Vremea se anunţă instabilă azi în sudul, estul şi centrul ţării, unde va ploua. În restul ţării cerul va fi variabil, iar ploile vor apărea izolat după amiază. Vântul va sufla cu intensificări în Muntenia şi Dobrogea. Maximele termice vor fi mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă şi se vor încadra între 9 şi 19 grade, cu cele mai ridicate valori în nord-vest, informează ANM.

503 afișări

La noapte, cerul se păstrează mai mult noros iar vântul va sufla cu intensificări. Minimele termice se vor încadra între -1 şi 8 grade Celsius, cu cele mai scăzute valori în depresiuni. Spre dimineaţă sunt şi condiţii de ceaţă. 

BUCUREŞTI

În Capitală se anunţă o zi rece, cu maxim 12 grade în termometre. Cerul va fi mai mult noros şi va mai ploua. Vântul va sufla cu intensificări mai ales în prima parte a zilei. Vineri vremea se va păstra rece, cu o maximă de 14 grade şi ploi pe parcursul zilei. Week-end-ul va debuta cu vreme rece dar cu şanse mici de ploaie. Cerul va fi variabil, mai mult noros, iar vântul va mai avea intensificări. Maxima zilei va fi de 12 grade Celsius. 

MUNTE

La munte, la altitudine sunt condiţii de precipitaţii mixte dar şi de ninsori slabe. Pe creste vântul va sufla cu intensificări. Maximele termice se vor încadra între 3 şi 12 grade, iar minima va fi de -5 grade Celsius. 

ÎN ŢARĂ

În următoarele zile vremea se mai încălzeşte doar în vest şi sud-vest, unde temperaturile vor fi de 20 de grade, apropiate de normalul perioadei. În rest, cerul va fi mai mult noros iar în Moldova va ploua în averse. 

La munte, la peste 1500 de m vor predomina ninsorile. Sâmbătă vremea va fi frumoasă în vestul şi nord-vestul ţării, unde maximele termice vor ajunge la 19 grade. În restul ţării va mai ploua slab, iar maxima va fi de 14 grade Celsius. Minimele termice se vor situa între -5 şi 8 grade, iar izolat se va produce şi brumă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici