Video METEO #azi 26 septembrie 2019: Informare meteo de PLOI în toată ţara/ Vor fi averse şi descărcări electrice

Vremea va fi instabilă în toată ţara, anunţă meteorologii care au emis o informare valabilă până mâine dimineaţă la ora 9.00. Potrivit acesteia azi va ploua în toată ţara, transmite ANM.

284 afișări

ROMÂNIA, JOI

VREME INSTABILĂ ÎN TOATĂ ŢARA

Vremea va fi instabilă în toată ţara, anunţă meteorologii care au emis o informare valabilă până mâine dimineaţă la ora 9.00. Potrivit acesteia azi va ploua în toată ţara. Vor fi averse iar în sud şi est chiar şi descărcări electrice. Cantităţile de apă vor ajunge până la 30-40 l/mp în Moldova, Muntenia şi Carpaţii Orientali. Maximele termice se vor încadra între 15 şi 25 de grade Celsius.

ROMÂNIA, JOI NOAPTEA

PRECIPITAŢII ÎN CENTRU, EST ŞI SUD

La noapte ploile vor continua în centrul, estul şi sudul ţării iar vântul va sufla slab şi moderat. Minimele termice vor fi cuprinse între 9 şi 16 grade Celsius, uşor mai scăzute în depresiuni.

BUCUREŞTI

VREME INSTABILĂ, PLOI ÎN AVERSE

Şi pentru Capitală a fost emisă o prognoză specială, potrivit căreia până mâine dimineaţă sunt aşteptate ploi în averse şi descărcări electrice iar vântul va sufla moderat. Astăzi maxima termică va fi de 23 de grade Celsius. Precipitaţii slave se vor mai înregistra şi mâine dimineaţă, iar de sâmbătă vremea se va încălzi uşor iar cerul va deveni variabil.

LITORAL

VREME RECE ŞI PLOIOASĂ

La malul mării vremea va fi instabilă, cu ploi în averse şi descărcări electrice şi vânt cu intensificări. Astăzi nu se vor înregistra mai mult de 21 de grade Celsius, iar la noapte minima va fi în jurul valorii de 15 grade Celsius.

ROMÂNIA, PROGNOZĂ URMĂTOARELE 3 ZILE

VREME MAI CALDĂ DE MÂINE

De mâine vremea se încălzeşte iar ploile se restrâng. Precipitaţii se vor înregistra mâine în estul ţării şi la munte. Vântul va sufla tare pe crestele montane iar maximele zilei vor creşte până la 27 de grade. Sâmbătă vremea devine frumoasă în toată ţara, iar precipitaţii sunt anunţate seara şi noaptea în nord-vest. Maximele se vor încadra între 20 şi 28 de grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici