VREMEA 5 martie 2019. Temperaturile se vor menţine ridicate pentru această dată, dar în unele regiuni va ploua/ Şase judeţe sunt sub atenţionare cod galben de vânt

Vremea va fi în continuare caldă pentru această dată, deşi în vestul, centrul şi nordul teritoriului temperatura aerului va marca o scădere uşoară.

766 afișări
Imaginea articolului VREMEA 5 martie 2019. Temperaturile se vor menţine ridicate pentru această dată, dar în unele regiuni va ploua/ Şase judeţe sunt sub atenţionare cod galben de vânt

VREMEA 5 martie 2019.

Cerul va avea înnorări temporare şi va ploua pe arii restrânse în Maramureş, Transilvania şi nordul Moldovei, iar la munte local se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va avea intensificări temporare în zona montană, cu viteze mai mari pe creste, unde rafalele vor depăşi 80...90 km/h, dar local şi la cote mai reduse, în general între 55 şi 60 km/h, şi în restul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 19 grade.

Vremea în Bucureşti va fi în continuare caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară când va creşte probabilitatea de ploaie. Vântul va avea temporar intensificări cu viteze, în general, de 50...55 km/h.

Temperatura maximă în Capitală va fi de 17...18 grade.

Şase judeţe din Transilvania şi Moldova, sub atenţionare cod galben de vânt

Şase judeţe din Transilvania şi Moldova sunt sub atenţionare cod galben de vânt, marţi dimineaţa, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

ANM arată că în judeţele Braşov, Suceava şi Neamţ codul galben de vânt este valabil până la ora 11.00, în judeţele din Moldova atenţionarea vizând zonele montane înalte, unde vântul se manifestă cu transport de zăpadă.

Judeţele Cluj, Sălaj şi Satu Mare sunt sub atenţionare cod galben de vânt până la ora 14.00. Aici vor fi intensificări ale vântului care la rafală vor atinge 55...60 km/h; iar la altitudini de peste 1800 m intensificările la rafală vor atinge şi depăşi 90...100 km/h, spulberând zăpada.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici