Anda Todor devine Managing Partner al Todor, Istocescu & Vintilă SCA

Anda Todor devine Managing Partner al Todor, Istocescu & Vintilă SCA

Trăim o eră a transformării. Firma de avocatură Istocescu & Vintilă anunţă cooptarea Andei Todor ca Managing Partner, devenind astfel Todor, Istocescu & Vintilă – TIV Legal.
Todor, Istocescu & Vintilă aliniază şi integrează trei piloni de forţă: experienţa internaţională, inovarea prin tehnologie şi antreprenoriatul, într-o platformă unică centrată pe strategiile de dezvoltare ale clienţilor, atât din perspectivă locală, cât şi internaţională. TIV Legal oferă servicii juridice integrate şi de calitate, dedicându-şi practica recunoscută în diversele ramuri de drept pentru a crea sustenabilitate şi dezvoltare împreună cu clienţii şi partenerii săi şi pentru a contribui la binele comunităţii.

 


Citeşte comunicatul integral la adresa: http://comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=13998

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici