Comunicat AEDE

Fără precedent: infracţiuni grave de înşelăciune şi corupţie în scopul redeschiderii periculoasei gropi de gunoi Glina

Închiderea focarului de poluare de la groapa de gunoi Glina a adus un val de multumiri şi speranţe în rândul zecilor de mii de locuitori din zonele învecinate, afectaţi, îmbolnăviţi şi umiliţi în propriile case şi gospodării, aflate la 70 de metri de periculosul munte de gunoi nociv care le-a distrus sănătatea, viaţa şi existenţa sistematic, timp de peste 20 ani.

Dar problemele acestor comunităţi afectate din jurul gropii de gunoi Glina nu se termină aici, odată cu închiderea acestui focar de poluare, deoarece în paralel se poartă un război deschis pentru a reautoriza acest periculos obiectiv atât de nociv pentru sănătatea populaţiei şi care încalcă în mod flagrant dispoziţiile imperative ale legii dar şi orice lege a bunului simţ.

 Citeşte comunicatul integral la adresa: http://comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=13164

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici