Comunicat IRIDEX

Primarul Tudorache, în campanie electorală, aduce încă o dată acuze nefondate IRIDEX

IRIDEX GROUP IMPORT EXPORT SRL este doar un PRESTATOR ales de Primăria Municipiului Bucureşti pentru realizarea Depozitului şi a exploatării lui, în urmă unei licitaţii organizate în 1999. Deci, depozitul de deşeuri este un obiectiv strategic, de importantă majoră în eliminarea deşeurilor, deşeuri produse zilnic de cetăţenii din Capitală. La momentul când se va atinge capacitatea proiectată de depozitare, conform contractului încheiat, Primăria Municipiului Bucureşti va prelua în întregime, în proprietate şi administrare, tot amplasamentul depozitului şi instalaţiile aferente, de la IRIDEX.

Ca urmare, activitatea de depozitare este încredinţată de Primăria Municipiului Bucureşti, IRIDEX, în baza unui contract, ca rezultat al procedurii de licitaţie organizată de această instituţie.


Citeşte comunicatul integral la adresa: http://comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=13992

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici