Dino Parc Râşnov şi Tedi îi invită pe copii la Festivalul Veseliei

Dino Parc Râşnov şi Tedi îi invită pe copii la Festivalul Veseliei

În perioada 1-6 mai 2024, cu ocazia minivacanţei de 1 Mai şi Paşte, Dino Parc Râşnov, împreună cu Tedi, îi aşteaptă pe vizitatori la Festivalul Veseliei. De Paşte, copiii sunt invitaţi la o vânătoare de ouă specială, cu premii surpriză, în cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei. În plus, Dino şi Tedi le-au pregătit celor mici atelier de crafts, concursuri de dans şi o mulţime de alte jocuri distractive.

Între 1-6 mai, Dino Parc Râşnov organizează o serie de activităţi senzaţionale pentru cei mici, oferindu-le experienţe inedite şi promoţii speciale. Astfel, în ziua de 1 mai, copiii se vor bucura de o reducere de 20% la biletele de intrare, iar pe 2 mai distracţia senzorială e garantată, căci copii se bucură de acces gratuit la Labirintul cu lasere. Ziua de 3 mai aduce o reducere de 30% la Traseul de aventură, unde curajul şi îndemânarea vor fi puse la încercare. Iar 5 mai, prima zi de Paşte, când parcul se va deschide la ora 11:00, va fi o zi plină de voie bună, cu o vânătoare de ouă specială şi multe premii grozave, oferite de Dino şi Tedi. Pe 6 mai continuă promoţiile festive, care aduc 30% reducere la Dino Trenuleţ.

Cea mai iubită şi aşteptată activitate de Paşte la Dino, Egg Hunt, revine anul acesta mai distractivă ca niciodată! Astfel, participanţii au şansa de a câştiga ouă surpriză din partea Dino, dar şi premii speciale de la Tedi, ascunse printre dinozauri. În restul zilelor de vacanţă, de miercuri până sâmbătă, dinozaurii au pregătit Dino Hunt, o cursă cu indicii ce îi va purta pe copii într-o aventură palpitantă, la finalul căreia vor primi premii din partea Dino şi Tedi.

 

 

Comunicat furnizat si asumat de Conan Public Affairs

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19408

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici