Începe ediţia 2021-2022 a Programului Upper.School

Începe ediţia 2021-2022 a Programului Upper.School de Pregătire pentru Concursuri Internaţionale de Matematică

O iniţiativă de cultură a performanţei ce implică profesori cu reputaţie şi foşti olimpici internaţionali, absolvenţi de facultăţi de prestigiu.

Fundaţia Upper Education anunţă startul ediţiei 2021-2022 a Programului Upper.School de Pregătire pentru Concursuri Internaţionale de Matematică. Accesibil gratuit în perioada 23 octombrie 2021 – 17 aprilie 2022, programul este menit să pună în valoare potenţialul copiilor din România care sunt pasionaţi de matematică, au abilităţile potrivite şi dorinţa de a face performanţă. Aflat la cea de-a treia sa ediţie, programul este susţinut şi avizat de Societatea de Ştiinţe Matematice din România şi se desfăşoară exclusiv ONLINE, pe platforma upper.school.

Elevii ce doresc să exceleze în domeniul ştiinţelor exacte au ocazia să participe la acest program, care oferă un mediu diferit faţă de cel din sistemul de învăţământ. Pentru a ajunge la performanţă este nevoie de un context în care copiii talentaţi să întâlnească profesori competenţi şi pasionaţi, pentru a-i stimula şi a determina un cadru în care aceştia îşi pot atinge potenţialul.

Comunicat de presă furnizat şi asumat de All For You Consulting

Citeşte comunicatul în întregime la adresa: http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=15511

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici