Lanţul de restaurante Uncle John deschide al 8-lea restaurant din reţea, în regim de parteneriat

Lanţul de restaurante Uncle John deschide al 8-lea restaurant din reţea, în regim de parteneriat

Reţeaua de fast-food Uncle John deschide astăzi, 24 martie, cel de-al 8-lea restaurant, în Colosseum Mall. Restaurantul face parte din proiectul de extindere al companiei, fiind al doilea restaurant deschis în regim de franciză.

”Mă bucur că în primul trimestru al acestui an reuşim să deschidem un nou restaurant în regim de franciză, după restaurantul deschis în 2019, în Piteşti. Cei doi an de pandemie au reprezentat o perioadă dificilă, dar pe care am trecut-o cu brio, iar acum ne concentrăm şi mai mult pe dezvoltarea reţelei Uncle John. În prezent suntem în discuţii avansate şi cu alţi parteneri, iar planul nostru este să continuăm colaborarea cu firma de consultanţă Franchwise, care ne ajută să accelerăm dezvoltarea naţională”, a spus Dan Ioan, cofondator Uncle John.

Printre motivele pentru care partenerii prezintă un interes crescut în această perioadă pentru franciza Uncle John se numără trendul ascendent pe care reţeaua merge încă de la înfiinţare, cât şi inovarea continuă la nivel de produse.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de GADO STORE S.R.L.

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=16033

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici