MPR PARTNERS ALĂTURI DE CUMPĂRĂTORUL UNUI PARC SOLAR DE 45MWP

MPR PARTNERS ALĂTURI DE CUMPĂRĂTORUL UNUI PARC SOLAR DE 45MWP, ÎNTR-O TRANZACŢIE DE 83 MILIOANE DE EURO

MPR|Partners a asistat V-Ridium în recenta achiziţie a unui parc solar de 45 MWp aflat în judeţul Giurgiu, ca parte a strategiei de expansiune a companiei portugheze istată a bursă GreenVolt.

MPR|Partners a fost implicată în toate etapele proietului, incluzând întocmirea unui due diligence complex, participare în procesul de ofertare, structurarea tranzacţiei, negocierea documentelor tranzacţiei şi toate celelalte aspecte privind fuziuni & achiziţii. Implicarea a inclus asistenţă şi consiliere privind finanţarea şi refinanţarea proiectului de partea împrumutătorului.

Echipa care a furnizat asistenţă de drept societar, fuziuni & achiziţii, reglementare, energie, finanţare, drept imobiliar şi autorizare a fost coordonată de partener Dana Rădulescu şi compusă din partener Daniel Alexie, avocaţi seniori Diana Borcean şi Flavia Ştefura, precum şi avocaţii Oana Săvulescu şi Sonia Benga. Partener fondator Alina Popescu a coordonat toate aspectele de antitrust şi investiţii străine directe ale tranzacţiei.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de MARAVELA & ASOCIATII

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=16284

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici