Raport Storia.ro: preţul chiriilor continuă să crească în septembrie. +17% la Constanţa

Raport Storia.ro: preţul chiriilor continuă să crească în septembrie. +17% la Constanţa

Storia.ro, platforma de imobiliare cu cele mai multe anunţuri din piaţă, a analizat evoluţia chiriilor în ultima lună şi în ultimul an pentru Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Constanţa, Braşov şi Sibiu. Conform analizei, luna septembrie aduce noi creşteri ale preţurilor de închiriere pentru apartamente, cu avans de până la 17%, înregistrat în Constanţa.

CONSTANŢA

Chiriile medii la apartamentele din Constanţa au înregistrat un avans lunar de 17%, cea mai mare creştere fiind la garsoniere, unde, din august până în septembrie, preţul solicitat de proprietari a crescut cu 25%. Faţă de anul trecut, chiriile sunt mai mari cu 22%, având acum preţuri medii de 250 EUR (1 cameră), 350 EUR (2 camere) şi 500 EUR (3 camere).

 

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de LION COMMUNICATION SERVICES

Citeşte comunicatul în întregime la adresa www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=16802

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici