91 de persoane vindecate de COVID-19 au fost retestate pozitiv în Coreea de Sud

Oficialii din Coreea de Sud au raportat astăzi 91 de cazuri de pacienţi vindecaţi de COVID-19 care au retestaţi pozitiv, relatează Reuters

825 afișări
Imaginea articolului 91 de persoane vindecate de COVID-19 au fost retestate pozitiv în Coreea de Sud

91 de persoane videcate de COVID-19 au fost retestate pozitiv în Coreea de Sud

Jeoung Eun- Kyeong, directorul Institutului coreean de Control şi Prevenţie al Bolilor( KCDC), a precizat că putem vorbi probabil de o reactivare a virusului nu de o reinfectare.
 
Totuşi oficialii din sistemul medical coreean spun că nu este încă clar ce determină aceste rezultate ale retestărilor. Investigaţia epidemiologică este încă în desfăşurare.
 
Ideea de reinfectare este una intens discutată la nivel global. Mulţi oficiali din domeniul sănătăţii speră că acest lucru să nu fie posibil pentru ca populaţia să poată dezvolta suficientă imunitate pentru a opri coronavirusul.
 
Aproape 7000 de oameni s-au recuperat în Coreea de Sud după infectarea cu noul coronavirus. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici