A ignorat sfatul medicilor, nu s-a auto-izolat, dar a mers la un concert. Peste doar 3 zile a devenit primul caz confirmat de coronavirus din New Hampshire

Caz incredibil în Statele Unite. Un bărbat care avea simptome de coronavirus a refuzat auto-izolarea sugerată de medici şi a mers la o petrecere. Avea să devină primul caz confirmat de coronavirus din regiunea New Hampshire.

5553 afișări
Imaginea articolului A ignorat sfatul medicilor, nu s-a auto-izolat, dar a mers la un concert. Peste doar 3 zile a devenit primul caz confirmat de coronavirus din New Hampshire

A ignorat sfatul medicilor, nu s-a auto-izolat, dar a mers la un concert. Peste doar 3 zile a devenit primul caz confirmat de coronavirus din New Hampshire

Un angajat al Centrului Medical Dartmouth-Hitchcock din New Hampshire a prezentat simptome care i-au dus pe medici cu gândul la o infecţie cu coronavirus. Medicul care l-a consultat i-a recomandat acestuia auto-izolarea, însă bărbatul a ignorat sfatul medicului. În schimb, a ales să meargă la un concert, într-un loc extrem de aglomerat.
 
Peste doar trei zile, bărbatul avea să devină primul caz confirmat de coronavirus din New Hampshire, informează The Independent. Al doilea caz a fost confirmat la scurt timp şi este o persoană care a stat foarte aproape de bărbat, la acel concert.
 
”Individul se conformează acum”, a declarat pentru The Independent Jake Leon, directorul de comunicare pentru Departamentul de Sănătate din New Hampshire.
 
Bărbatul a mers la un concert susţinut într-un campus, iar oficialii Colegiului Dartmouth au trimis o înştiinţare studenţilor care au fost prezenţi la eveniment să nu intre în panică. De asemenea, a fost demarată o anchetă pentru a se stabili cu exactitate numărul persoanelor cu care a intrat în contact respectivul.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici