A început a doua etapă a campaniei de vaccinare. Înscrierile pe platformă nu au mers foarte bine

  • A început azi etapa a doua a campaniei de vaccinare
  • Înscrierile pe platformă nu au mers foarte bine când s-a dat startul programărilor
  • Nici numărul de la call center-ul pentru programări prin telefon nu a funcţionat
800 afișări
Imaginea articolului A început a doua etapă a campaniei de vaccinare. Înscrierile pe platformă nu au mers foarte bine

Au început programările pentru etapa a doua de vaccinare, aşa cum a promis şi colonelul Gheorghiţă.

Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare: Platforma va fi gata pe data de 15 ianuarie şi de la 3 se va putea începe programarea persoanelor pentru etapa a doua de vaccinare, în centrele care vor fi pregătite.

Teoretic, platforma este deschisă programărilor. Înscrierea s-a făcut uşor, mai puţin de un minut pentru introducerea datelor pentru fiecare persoană în parte. După ora 15, ar fi trebuit ca fiecare dintre ei să se poată programa singur la centru de vaccinare la care vor să meargă. Nu s-a întâmplat asta.

Erorile din platformă au fost semnalate şi pe pagina de Facebook a Ministerului Sănătăţii. Mulţi oameni s-au plâns că nu îşi pot înscrie părinţii sau nu se pot înscrie ei înşişi. Serviciul de telecomunicaţii speciale a transmis că platforma nu s-a blocat, este doar în curs de actualizare. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici