Administratorul unei grădiniţe din Iaşi, confirmat pozitiv cu Covid-19

  • Administratorul unei grădiniţe din Iaşi a fost confirmat pozitiv cu noul Covid-19. Este al doilea caz de infectare în şcolile ieşene.
  • Laviniu Lăcustă, preşedintele Uniunii Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar Iaşi, declară că este vorba despre o grădiniţă cu program prelungit din oraşul Iaşi.
959 afișări
Imaginea articolului Administratorul unei grădiniţe din Iaşi, confirmat pozitiv cu Covid-19

Administratorul unei grădiniţe din Iaşi a fost confirmat pozitiv cu noul Covid-19. Este al doilea caz de infectare în şcolile ieşene.

Laviniu Lăcustă, preşedintele Uniunii Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar Iaşi, declară că este vorba despre o grădiniţă cu program prelungit din oraşul Iaşi.

Angajatul acesteia se pare că a intrat în contact doar cu două femei de serviciu şi mai puţin cu educatoarele.

„Din câte am înţeles, femeile de serviciu ar fi purtat mască, doamna director mi-a confirmat că şi el purta mască. Locuieşte cu încă 3 persoane în casă, între care o bunică de 88 de ani şi asta dă gravitate cazului”, a spus Laviniu Lăcustă.

La începutul lunii, un mecanic de la Şcoala „Titu Maiorescu" din Iaşi a fost confirmat infectat cu COVID-19, astfel că elevii au urmat online cursurile de pregătire.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici