Amploarea crizei! Unu din doi bucureşteni testaţi are COVID

Din cele aproape 5.400 de teste PCR efectuate în Capitală, 2.498 au fost pozitive, anunţă Prefectura Bucureşti. Practic, aproape unul din doi bucureşteni testaţi au fost pozitivi. 3.593 de persoane au primit, în ultimele 24 de ore, prima doză de vaccin.

4545 afișări
Imaginea articolului Amploarea crizei! Unu din doi bucureşteni testaţi are COVID

Amploarea crizei! Unu din doi bucureşteni testaţi are COVID

Incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile în Bucureşti este 11,49 la 1.000 de locuitori, fiind înregistrate 25.337 de cazuri.

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 2.498 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2.

Potrivit Prefecturii bucureşti, la nivelul municipiului Bucureşti, în ultimele 24 de ore s-au efectuat 5.398 de teste RT-PCR şi 9.469 teste antigen (AG rapid).

În ultimele 24 de ore s-au vaccinat cu prima doză 3.593 de persoane, cu doza a doua 646 de persoane şi cu a treia doză un număr de 4.942 de persoane.

În ultimele 24 de ore au murit 18 bucureşteni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici