Anisie: Înscrierile în grupa pregătitoare continuă online. After-school-urile private nu sunt afectate de măsura închiderii şcolilor

  • Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a declarat, luni seara, că înscrierile la grupa pregătitoare nu sunt afectate de măsura închiderii unităţile de învăţământ în perioada 11-22 martie.
  • Acest proces va fi continuat online.
  • After-school-urile private nu sunt afectate de măsura închiderii.
959 afișări
Imaginea articolului Anisie: Înscrierile în grupa pregătitoare continuă online. After-school-urile private nu sunt afectate de măsura închiderii şcolilor

Înscrierile în grupa pregătitoare continuă online

Monica Anisie a spus că înscrierile la grupa pregătitoare nu vor fi afectate de suspendarea cursurilor în şcoli. Înscrierile vor continua, potrivit ministrului, în sistem online.

Totodată, Monica Anisie a mai spus că after-school-urile private nu sunt afectate de măsura închiderii, căci aceste insituţii nu aparţin Ministerului Educaţiei.

Anisie a mai precizat, luni seara, că măsura închiderii unităţile de învăţământ, între 11 si 22 aprilie, vizează învăţământul preşcolar, gimnazial, liceal şi postliceal, fiind valabilă atât în mediul privat, cât şi în cel de stat. Citeşte continuarea...

Ministrul Educaţiei a spus, în acelaşi timp, ca fiecare universitate va putea lua decizia privind suspendarea cursurilor, după analizarea riscului, fără a mai fi nevoie de o decizie centrală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici