Arafat: Impactul coronavirusului pe vârstele tinere şi pe copii este limitat

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI), Raed Arafat, a spus, luni, la Marius Tucă Show, că impactul infecţiilor cu coronavirus este limitat în rândul copiilor, acest lucru va fi cercetat de oamenii de ştiinţă, persoanele vârstnice fiind, însă, cele mai afectate.

1144 afișări
Imaginea articolului Arafat: Impactul coronavirusului pe vârstele tinere şi pe copii este limitat

Arafat: Impactul coronavirusului pe vârstele tinere şi pe copii este limitat

„Impactul virusului pe vârstele tinere şi pe copii este limitat. Estre un lucru foarte bun. Acest virus va fi cercetat în amănunt. Vom găsi explicaţii, dar ele nu pot fi găsite în primele două luni. Poate le vom afla într-un an, doi, trei patru. El poate deveni mai agresiv, să suporte mutaţii noi”, a spus Arafat, la „Marius Tucă Show”.

Secretarul de stat a adăugat că persoanele vârstnice sunt cele mai afectate de infecţia cu coronavirus.

„Este clar că a venit din partea animală. E un viorus care a suferit o mutaţie şi a început să afecteze oameni. (...) Loveşte mult în vârste avansate, care sunt cu comobirdităţi”, a mai spus sursa citată.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
arafat,
vârste,
copii

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici