Băiatul de 16 ani, confirmat cu coronavirusul: N-am nimic. Confundă o răceală cu noul coronavirus

  • Băiatul de 16 ani, singurul minor confirmat cu virusul Covid-19 din România, spune că nu-i este frică şi este convins că nu are nimic.
  • Întrebat cu câte persoane a intrat în contact înainte să fie izolat, băiatul nu a putut face o estimare, dar a spus că a fost la şcoală vineri, ultuma dată, când a intrat în contact cu toţi colegii.
5519 afișări
Imaginea articolului Băiatul de 16 ani, confirmat cu coronavirusul: N-am nimic. Confundă o răceală cu noul coronavirus

Băiatul de 16 ani, confirmat cu coronavirusul: N-am nimic. Confundă o răceală cu noul coronavirus

Băiatul de 16 ani din Timişoara, confirmat cu virusul Covid-19, spune că singurul simptom pe care îl are este roşu în gât şi este convins că are o simplă răceală. „Cred că au dat ceva greşit acolo, la analize”, spune el.

Băiatul de 16 ani, singurul minor confirmat cu virusul Covid-19 din România, spune că nu-i este frică şi este convins că nu are nimic.

„Nu-mi este frică, nu am nimic, sunt foarte bine, mă simt foarte bine. Cred că au dat ceva greşit acolo, la analize, n-are cum. Confundă o simplă răceală cu coronavirusul. Am doar puţin roşu în gât”, a spus tânărul la Digi24.

Întrebat cu câte persoane a intrat în contact înainte să fie izolat, băiatul nu a putut face o estimare, dar a spus că a fost la şcoală vineri, ultuma dată, când a intrat în contact cu toţi colegii. Apoi, a povestit că a fost să îşi facă analizele pentru practică şi a spus că la şcoală merge cu tramvaiul.

Tânărul de 16 ani, care este al cincilea caz de infecţie cu noul coronavirus din România, a avut fost pozitiv, joi, la testul pentru Covid-19, după ce anterior testul a fost, de asemenea, pozitiv, a anunţat Grupul de comunicare strategică.

Potrivit aceleiaşi surse, colegul de bancă al tânărului a fost testat, iar rezultatul a fost negativ.

Tânărul de 16 ani, internat la Timişoara, este nepotul bărbatului de 47 de ani, în cazul căruia a fost confirmată, de asemenea, infecţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici