Bebeluşi născuţi de mame-surogat nu pot ajunge la părinţi din cauza coronavirusului

  • 46 de bebeluşi născuţi de mame-surogat din Ucraina nu pot ajunge la părinţi din cauza coronavirusului.
  • Printre părinţii bebeluşilor născuţi de mame-surogat se află şi cupluri din România.
  • Copiii stau la un hotel special din Kiev, fiind îngrijiţi de bone şi un medic pediatru.
840 afișări
Imaginea articolului Bebeluşi născuţi de mame-surogat nu pot ajunge la părinţi din cauza coronavirusului

Sursa foto: profimedia

Într-un hotel special din Kiev, 46 de bebeluşi născuţi de mame-surogat îşi aşteaptă părinţii. Imaginile cu nou-născuţii au fost plasate pe youtube chiar de clinica care oferă servicii pentru cuplurile infertile. De două luni, Ucraina a închis graniţele pentru străini din cauza pandemiei. Aşa că, cupluri din întreaga lume nu-şi pot lua copiii acasă după ce au plătit câte 10.000 de euro pentru serviciile mamelor-surogat. Printre părinţii bebeluşilor s-ar afla şi cupluri din România.

Patru copii au fost aduşi de la maternitate aseară. Avem bebeluşi din America, Italia, Spania, Marea Britanie, China, Franţa, Germania. De ademenea, Bulgaria, România, Austria şi Portugalia. 

Părinţii primesc poze cu copilul prin WhatsApp la fiecare 48 ore. De asemenea, o dată pe săptămână au un apel video de 10 minute cu copilul lor. Copiii sunt examinaţi zilnic de un medic pediatru.

Tatiana Lisovskaia, medic pediatru în cadrul clinicii BioTexCom din Kiev afirmă: „Baia şi gimnastica se desfăşoară conform unui grafic individual. Când ieşim cu bebeluşii on-line părinţii ne pun o mulţime de întrebări. Fiecăruia îi răspundem individual. Hotelul se află într-o carantină strictă. Toate bonele locuiesc aici temporar.”

Ucraina este una din puţinele ţări din lume care oferă serviciile mamelor-surogat pentru cuplurile infertile din vest.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici