Campania de vaccinare anti-COVID din România. Datele publicate de CNCAV miercuri, 4 august: câţi români s-au vaccinat în 24 de ore?

  • Peste 15.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore în România.
  • În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 5 reacţii adverse la vaccinul anti-COVID.
  • Cele mai noi date au fost transmise miercuri, 4 august 2021, de CNCAV.
1423 afișări
Imaginea articolului Campania de vaccinare anti-COVID din România. Datele publicate de CNCAV miercuri, 4 august: câţi români s-au vaccinat în 24 de ore?

Campania de vaccinare anti-COVID România

Conform CNCAV, din cele 15.260 de persoane vaccinate în ultima zi, 10.831 au primit prima doză de vaccin, iar 4.429 pe cea de-a doua.

De la începutul campaniei, în România au fost vaccinate 5.035.792 de persoane, din care 4.890.283 cu ambele doze.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 5 reacţii adverse, iar de la debutul campaniei de vaccinare 16.840 reacţii adverse.

CNCAV precizează că 59 reacţii adverse sunt în curs de investigare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici