Campania de vaccinare s-a încheiat la Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj: "375 doze administrate în total, fără pierderi”

Campania de vaccinare a angajaţilor Spitalului Clinic de Boli Infecţioase (SCBI) din Cluj-Napoca s-a încheiat, a anunţat miercuri prefectul judeţul Cluj, Mircea Abrudean.

1477 afișări
Imaginea articolului Campania de vaccinare s-a încheiat la Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj: "375 doze administrate în total, fără pierderi”

Campania de vaccinare s-a încheiat la Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj: "375 doze administrate în total, fără pierderi”

„Am încheiat campania de vaccinare la SCBI, 375 doze administrate în total, fără pierderi”, a transmis prefectul.

Campania de vaccinare la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase a început duminică. Au fost amenajate două puncte de vaccinare situate la parterul unităţii medicale, în compartimentul de spitalizare de zi, având la dispoziţie spaţii de aşteptare ante şi post-vaccinare, 2 săli de triaj şi un salon pentru urgenţe.

Spitalul a primit 375 de doze de vaccin anti-Covid.

Prefectul judeţului Cluj anunţa luni că a existat un caz de manifestare alergică uşoară de tip urticarian la nivelul capului, care a remis rapid sub terapia specifică antialergică. „Este vorba de o asistentă medicală, care se ştia cu alergii, dar nu avea contraindicaţii la vaccinare”, spunea atunci Mircea Abrudean.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici