Cântăreaţa Hanka Horkà s-a infectat voluntar cu COVID şi a murit. Fiul său ştie cine sunt vinovaţii

Cu puţin timp înainte de moarte, femeia a scris un mesaj trist, apoi şi-a îndemnat fanii să nu se vaccineze.

6421 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Hanka Horkà s-a infectat voluntar cu COVID şi a murit. Fiul său ştie cine sunt vinovaţii

Cântăreaţa Hanka Horkà s-a infectat voluntar cu COVID şi a murit. Fiul său acuză „NoVax-ul a ucis-o”

Cântăreaţa cehă Hanka Horká avea 57 de ani şi nu credea în vaccin în aşa măsură încât femeia, în timpul sărbătorilor de Crăciun, acasă cu soţul şi cu fiul deja infectaţi, hotărâse în mod deliberat să nu se protejeze şi să rămână în contact cu cei doi. Astfel, şi ea s-a îmbolnăvit de Covid. Horká a murit duminică.

Fiul ei, Jan Rek, chitaristul trupei „Jelen”, îi acuză pe aniti-vaccinişti pe reţelele de socializare: „Mama mea a fost ucisă de No-Vax, te dispreţuiesc”.

Iar într-un interviu la un post de radio din Republica Cehă, Rek a întărit:

„Mama a murit pentru asta. Pentru că trebuia să stea departe de noi, dar a decis să stea acasă cu noi, în mod normal, preferând să se confrunte cu boala decât să se vaccineze. Este trist că mama mea a avut mai multă încredere în străini decât în ​​propria ei familie”.

Într-o postare de acum câteva zile, cu puţin timp înainte de moarte, Horká, solista trupei Asonance, scria: „Viaţa este aici pentru mine şi pentru tine”, referindu-se la alegerea sa de a nu se vaccina.

Şi şi-a invitat fanii să facă acelaşi lucru. Două zile mai târziu, a murit de COVID. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici