Caz de Covid-19 în anturajul preşedintelui Joe Biden. Deşi vaccinată, purtătoarea de cuvânt s-a infectat cu SARS-CoV-2

  • Purtătoarea de cuvânt de la Casa Albă, Jen Psaki, a anunţat că are Covid-19.
  • Anunţul a fost făcut chiar de Psaki, care a precizat şi când l-a întâlnit ultima oară pe preşedintele SUA.
  • Foarte prezentă în anturajul preşedintelui, Psaki nu îl însoţeşte pe Joe Biden în călătoria sa în străinătate.
694 afișări
Imaginea articolului Caz de Covid-19 în anturajul preşedintelui Joe Biden. Deşi vaccinată, purtătoarea de cuvânt s-a infectat cu SARS-CoV-2

Jen Psaki

Psaki este vaccinată şi s-a văzut ultima dată cu preşedintele Biden marţea trecută. De atunci, a fost supusă la patru teste, are au ieşit toate negativ, până acum două zile, când a fost testată pozitiv. Jen Psaki adaugă că are „simptome uşoare”.

Psaki, care şi-a anulat prezenţa în călătoria lui Biden în Europa în ultimul moment, este angajatul cu cel mai înalt rang din administraţie care a fost infectat până acum.

Psaki precizează că nu l-a mai văzut pe preşedinte de marţi, când „eram aşezaţi în aer liber la mai mult de un metru şi jumătate distanţă, ambii cu măşti”.

Dacă actualul preşedinte s-a ţinut departe de Covid-19, fostul preşedinte al SUA, Donald Trump, a fost internat în spital, suferind de Covid-19.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici