Ce efecte secundare a avut primul bărbat pe care s-a testat vaccinul împotriva coronavirusului

  • Simeon Courtie, scriitor şi prezentator TV britanic, e între primii oameni pe care s-a făcut vaccin împotriva coronavirusului.
  • Bărbatul nu era infectat şi s-a oferit voluntar pentru test.
  • El a dezvăluit o serie de efecte secundare, care includ febră şi dureri mari.
5083 afișări
Imaginea articolului Ce efecte secundare a avut primul bărbat pe care s-a testat vaccinul împotriva coronavirusului

Ce efecte secundare a avut primul bărbat pe care s-a testat vaccinul împotriva coronavirusului

Unul dintre primii oameni vaccinaţi cu un nou vaccin împotriva coronavirusului în Marea Britanie a dezvăluit ce efecte secundare a avut tratamentul. Simeon Courtie este autor de cărţi şi prezentator de emisiuni pentru copii şi s-a oferit voluntar deşi nu a fost infectat cu noul coronavirus. El a povestit la emisiunea lui Piers Morgan, Good Morning Britain, că a avut efecte secundare înfricoşătoare timp de câteva zile, dar că apoi şi-a revenit.

Efectele secundare ale vaccinului pentru coronavirus sunt febră puternică asemănătoare cu cea de la gripă pentru câteva zile şi dureri de tot felul. "Dar nu ar trebui să fie prea grav", a spus bărbatul.

Simeon a mai explicat că el este unul din 500 de persoane testate la Oxford. "Acest proces se desfăşoară în siguranţă, este un test sigur, iar după această etapă, vaccinul va fi testat comunitar pe mii de persoane pentru a vedea dacă merge", a mai spus bărbatul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici